Toronto Newcomers
-
Виходить, вони навчилися брехати у відповідь 🤔 Бо на їх сайті можна побачити план 60$ / 75Gb, а на роботі нам тут пропонували нещодавно "$45.00 for 50GB of High Speed Data" До речі, у Белл є комбіновані акційні пропозиції: якщо у вас і домашній інтернет, і телефонний план від белл - вони скидку роблять. Я плачу 105 баксів в сумі (це вже з податком) за телефон і домашній інет. Причому на телефоні інет в мене безлімітний.
-
Продается 2000$ все вместе
-
Я працюю в Телус/Кудо. У нас зараз план $29 - 50ГБ. + Безлім повідомлення в Україну, безкоштовне підключення і зберігаєте свій номер 😁
-
Взагалі, 14(США), або 16(Весь світ). Але є плани, в яких є роумінг
-
Писало на сайті ircc що можна податись , єдина різниця полягає в тому, що зараз це платна послуга
-
В дитячий садок дуже просто попасти на роботу..особливо якщо по рекомендації.. зробіть просте резюме, на інтерв’ю скажіть як ви любите дітей..бла бла, головне щоб англійська була трошки..та й все, бінго) пишіть в особисті , якщо є питання) я працюю в дей кеар)
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru