Toronto Newcomers
-
Всім привіт! Шукаю сусіда, щоб разом знімати квартиру: Я планую переїхати ближче до кінця липня в район вдовж зеленої гілки метро (від Bathurst до Kipling station) у двокімнатну квартиру. Вже маю контакт ріелтора і також переглядаю варіанти на rentals. Про себе: я працюю, маю credit history, не курю, тварин не маю. Шукаю сусіда котрий був би приблизно мого віку(19-29). Працюючий та з яким можна знайти спільну мову! Якщо у вас схожа ситуація і ви шукаєте житло, пишіть, будемо шукати разом!
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Усім привіт 💕 Красуні, Проводжу навчання в Торонто “Professional make up”. Якщо Ви хочете навчатися , одному, із найпотужніших контентів візажиста в світі, Вам до мене. Оскільки, після закінчення курсу, я в обовʼязковому порядку бонусним уроком показую, як створювати особистий або професійний контент візажиста на професійну камеру з крутою джіджітал якістю і завоювати ввесь світ не виходячи з дому🔥🔥🔥 Ціна до кінця липня 1100 cad за 10-ть занять. З початку липня вартість на курс буде: 1200 cad. І вартість буде поступово зростати вище і вище, в звʼязку з маштабуванням. Програму вишлю в особисті повідомлення. В моїх учнів масштабні цілі, оскільки крутим якісним контентом, можна зайти на територію США. Як класно, що в онлайн форматі немає кордонів а є лише висока монетинізація звідти 🤑💵💵 Вживу розкажу усі секрети 💕 Навчання лише ІНИВІДУАЛЬНЕ, Це дуже красива і кайфова професія, яка приносить високу монетизацію в Канаді www.instagram.com/alexewik.mua?igsh=MXZzcDV6OG1hbzdj&utm_source=qr
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Привет! А куда можно не далеко от Этобико поехать индейцев посмотреть? Я карту принёс, 4 позиции, сейчас покажу: files.ontario.ca/iao-first-nations-and-treaties-map-en-2022-10-31.pdf Но куда именно как на экскурсию можно сходить? Может кто ходил.
-
Добрый день В поисках соседа-ки, в уютную комнату. Huntley st, Downtown Toronto 5 минут ходьбы до Sherborne TTC Супермаркет Nofrills на 1 этаже 1200$ можно с животными. Всем спасибо😇
-
Страхування авто, зарахування українського досвіду
-
За них сплачує страхова компанія 😊
-
Мої послуги безкоштовні для клієнтів
-
Пікнік та літні коктейлі для вагітних та молодих матусь в Торонто😍 14.07 | 12:00 | High Park На вас чекає: 👩🏻🦰 Виступ від спеціаліста з масажу для новонароджених та дітей старшого віку Світлани Збанко на тему: «Масаж та гімнастика для дітей до 1 року» 🍹 Безалкогольні літні коктелі 🍒 Фрукти та солодощі ☺️ Гарний настрій, нові знайомства та відпочинок Участь - 30$ Всього 12 місць Для бронювання - пишіть у дірект 💌
-
🏡Здається кондо one bedroom + den в новому будинку з 1 СЕРПНЯ❗️ 📍Адреса : 60 Honeycrisp Cres , Vaughan. В пішій доступності метро Vaughan 💰2400$ (підземний паркінг входить у вартість) + комунальні та інтернет. - Оплата перший і останній місяць ( +залог за ключі) - Кредитний рейтинг та підтвердження платоспроможності
-
Yonge and Eglinton