Toronto Newcomers
-
Ну так и я о том говорю Нам дали возможность тут поработать Не более не менее
-
По сути Канада получила 300 тыс работников, которые работают По 3 тыс на человека
-
Обман в том что еще до 22 Украинцы и не украинцы приезжали сюда и получали рефьюджи имея куда меньшие основания. И сейчас тоже приезжают из южной америки, или ближнего востока и получают рефьюджи. И когда этим рефьюджи рассказываешь как оно есть у украинцев, они ржут в голос
-
🔴Мы готовим письмо с подписями ‼️НАМ НУЖНЫ ПОДПИСИ : Подпись: Имя фамилия Ukraine/cituaenne canadienne/ RP Address: город, почтовый код Signature date: дата подписи Подписи высылайте мне в телеграмм: @Lyudmyla19 Проблемы украинцев в Канаде подавших по программе Résidence permanente pour les ressortissants ukrainiens ayant des membres de la famille au Canada В письме описаны все проблемы украинцев и не только проблемы по семейной программе Мы хотим донести эти проблемы всем возможным министрам и репортерам Так же есть группа потерянные аппликации: t.me/+8Mes7vA7vlNkODVi Также группа помощи украинцам на территории Квебека и Канады где вы можете найти много полезной информации: t.me/ramq_quebec_ukraine_PR
-
А если не получу? Они тебе давали гарантии?
-
Они одобряют такую схему?
-
Если что Хунта это они имеют ввиду правительство Украины Да я плачу налоги в Украине
-
Здається, що ви хочете як найкраще. Але ось де ви будете зустрічати відсіч: менталітет і порівняння зі своїми іншими варіантами. Дивіться, люди, котрі тікали від війни, не мають такого погляду «де мені краще». вони скоріш за все думають: «якщо не це, то тоді я буду під мостом/у розбитій домівці вдома.» тут ви одразу втратите декілька поінтів. друга сторона менталітету, що деякі люди все ж таки мають трошки корисливі цілі (і це не погано): вони вже й так обрали цю країну, а не будь-яку ближчу до України, мабуть зважаючи рівень життя у країні. Тому вони вже почувать себе в кращому місці. А ті, хто не почували — виїхали звідси. Ви хочете, щоб вони себе повели так, нібито вони не з бідної крайни, нібито не тікали від війни. таке буде, але пізніше, коли вони будуть себе почувати як люди тут. в вас добрі думки, я розумію ваш погляд, але нажаль, змінити це тим, що ви будете просто вказувати людям, що їх «не поважають» буде працювати проти вас. Ніхто не хоче себе почувати так, як ви їм вказуєте. Навіть якщо це правда.