Toronto Newcomers
-
Почему? Где это написано?
-
На украинских правах хочу поездить до экзамена
-
Вибачте, не правильно прочитала ваше питання
-
😂😂
-
Я знаю, що у багатьох справи, робота, або є бажання відпочити. Але якщо не зараз, то коли тоді? Ми один раз довели всьому світу, що таке єдність! Ми показали, яка ми величезна сила і на фронті, і у тилу. Зараз важлива присутність кожного українця! Комусь може здаватися, що мітингами ми нічого не зробимо. Але не забувайте, що саме мітингами ми привернули увагу світу, настільки, що захід поміняв риторику, і почав реально допомогати нам. Саме завдяки таким мітингам, Канада запустила програму куает, завдяки якому більшість з нас тут. Нашім хлопцям важлива наша підтримка! Вони зараз у пеклі боронять свободу нашої Неньки. Завдяки їм, ми телефонуємо додому, і чуємо живих рідних, які кажуть, "не переживай, в нас все нормально". Благаю, виділіть трошки часу і приєднайтеся у п'ятницю! Слава Україні!
-
«Ми боремось не тому, що ненавидимо тих, хто знаходиться перед нами, а тому, що любимо тих, хто у нас за спиною», - Роман Шухевич. Ця цитата буквально з перших тижнів повномасштабного вторгнення майорить в українських медіа. Бо це правда - нами рухає в першу чергу любов, а не ненависть. Любов до рідної землі та до близьких людей. Любов до свободи та жага до життя. Це наші, українські, цінності. Вже більше як 7 місяців наші відважні воїни боряться за ці цінності та за Україну. І ми завдячуємо їм абсолютно всім - за їхню любов до «тих, хто у них за спиною», яка кожного дня веде їх у бій і за те, як відважно вони боряться, віддаючи свої життя, аби ми зберегли свої… 14 жовтня на День захисників і захисниць України ми організовуємо акцію подяки, аби висловити все те, що кожного дня у нас у думках і на серці. Приходьте, аби вшанувати кожного героя цієї страшної війни. Приходьте, аби показати світу що таке Україна - це безмежна любов, подяка та віра🇺🇦 Законодавча будівля Онтаріо 111 Wellesley St W, Toronto (Queen’s Park) 17:00 - 19:00 Збираємося тут: Nathan Phillips Square 100 Queen St W, Toronto Чекаємо кожного💙💛 #ThankYouDefendersOfUkraine
-
Если хотите освоить местный выговор, то рекомендую взять несколько занятий у фонетиста. Самому не всегда возможно. Но где тут фонетиста искать - без понятия)) Возможно возьмётся преподаватель сценической речи, но в целом там другая специфика (артикуляция, четкость, а не звучание и интонации).