Toronto Newcomers
-
Доброго дня. Друзі підкажіть будь ласка, таке питання, наразі летимо в Канаду, вдома продаємо авто, покупець готовий зарахувати кошти SWIFT на Канадський рахунок, чи потрібно щось вказувати у декларації чи при в’їзді , щоб не було подвійного оподаткування в Канаді ( тобто коли зарахують кошти, щоб не потрібно було сплачувати Канадський податок на дохід фізичних осіб)?
-
Доброго дня усім! Хотіла б вашої поради. Я шукаю житло знаходячись ще в Украіні, та один з власників написав мені ось таке повідомлення The application form and security deposit as refundable fee of $300 and is to be paid directly to my lawyer e-transfer(Форма заявки та застава як плата, що підлягає поверненню, в розмірі 300 доларів США і повинна бути сплачена безпосередньо моєму адвокату електронним переказом) На вашу думку чи варто перераховувати гроші? Чи хто як орендував житло? Буду дуже вдячна за відповідь🥰
-
Да уж, много тайн, много загадок))
-
Хотя это странно)) что их там проверять🤷🏻♀️ спасибо, что поделились)
-
Я гадаю, що так, але ідея гарна - напевне наберу завтра, дякую👍🏻
-
Для всех, кто ждет реквеста на детей! Ждал реквест на детей с 8 августа, несколько раз писал в кризис форму, но результата не было. Приняли решение, отдать паспорта в Дюссельдорф, без реквеста, с фото виз родителей. Паспорта занес лично в VFS 28.12, сегодня пришло сообщение: "Final decision - January 12, 2023: Your application was approved". Так что если долго ждете пробуйте или лично или по почте. В данный момент точно принимают в Дюссельдорфе, есть еще вариант с Веной и Берлином, но на сколько там сейчас принимают не знаю. В конверт положил: - паспорт - приглашение на вклейку (мама и папа) - фото виз (мама и папа) - Consent form, только 2 страница - сопроводительное письмо на английском. Если есть вопросы задавайте. Всем спасибо и удачи!
-
Вже форму відправила, щодо сина запитала. Мій термін закінчується на наступному тижні🤷🏻♀️ поїду відвозити паспорт, а що робити
-
Доброго дня. Питання про окуляри для зору. Підкажіть будь ласка, яка вартість послуг офтальмолога в Торонто, та як швидко можна пройти перевірку зору і отримати рецепт для нових лінз ? Записатись можна в любий час? Чи інша там система ? І чи зроблять в оптиці лінзи, якщо принести їм зроблений раніше, в іншій країні рецепт ? Щиро дякую.
-
Добрый день. Кто-нибуть проводил ресерч в каком банке выгоднее открыть счёт с точки зрения стоимости обслуживания и получения карты с максимальным кредитным лимитом. На данный момент обратил внимание на BMO, так как можно добавить всех членов семьи в группу, абонплата будет списываться как за 1 человека после 24 месяцев.
-
За посиланням я , нижче мій син, я з телефона дивилась, повинно бути групова… але мені прийшов лист на вклейку візи, а йому ні…