🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Моя сестра с семьёй правда в Монреале, но нашли квартиру, где смогли договориться за оплату первого и последнего месяца, но у мужа уже есть трудоустройство. Они сами списывались с хозяином квартиры и писали, что могут снять только на таких условиях. Искали около месяца
-
Добрый день, подскажите может кто-то знает , кто может помочь с резюме на английском, я его составила но не уверенна что правильно 🙏
-
UPG та DHL - це курєрськи служби. Їдете в їхній офіс і відправляєте (це як Нова пошта)! Вони пишуть так, щоб не відправляли простою поштою (як Укрпошта)!!! А зворотню доставку Ви оплачуєте у банку за реквізитами на Вашому фото, у розмірі, яка по табличці підходить Вам) Та вкладаєте чек оплати до документів, які відправляєте.
-
В канале
-
Как на счёт воспользоваться поиском в Канале или кликнуть на закреплённое уведомление вверху?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, треба відправити паспорти на вклейку візи. Здавали біометрію в Фінляндії. Хочемо туди ж відправити на вклейку.(найближча країна до нас) Але у візовому центрі висів такий листок з реквізитами, де в примітках написано, що тільки відправляти тільки поштою UPS, якщо я правильно зрозумів. 1)Хто знає як користуватися цією поштою? Бо не можу розібратися . 2)Може все ж таки хтось відправляв другою службою?(саме в Фінляндію)
-
Да) Ждать рассмотрения анкеты и вызова паспорта)