🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Можете отправить паспорт почтой в визовый центр в Дублине по адресу 700 S Circular Rd, Ushers, Dublin 8, D08 NH90
-
Eugene The Child ♪, вашу репутацию увеличил Julia. 🏆 Ваша репутация 1
-
Они уже сами отправляют в Лондон, а могут и не отправлять и вклеить визу в Дублине, насчет оплаты, оплачиваете на почте
-
Добрый день! Требуется работник (помощник) на установку изделий из камня(кухни, столы, сайдинг) на полный рабочий день! Работа в составе бригады из двух человек, вес изделий бывает до 100 кг так что нужен физически сильный(загрузить изделия и выгрузить с последующей установкой)! Начало рабочего дня 7:00, знания английского и польского языков приветствуется. Оплата 20 $ брутто на начальном этапе. Адрес 2550 Goldenridge , Mississauga, ON L4X 2S3 Нужен пунктуальный, ответственный и аккуратный человек(изделия дорогие и камень может быть хрупкий)!
-
Да Если например они в официальном браке и есть украинская Посвидка
-
Добрий вечір, у моєї знайомої з України, яка тимчасово проживає в Німеччині помер син ( 31 рік) в Канаді. Вона потребує допомоги, потрібна кремація з подальшим транспортуванням до Німеччини, а далі захоронення в Україні. Вона одинока, син як я розумію, теж немав ні сім'ї ні друзів в Канаді... Можливо хтось має контакти, куди звертатися в такій ситуації, можливо є якісь волонтерські організації які могли б допомогтми, хоча б інформаційно. Дякую
-
Мені здається що в першу чергу треба звернутись до посольства України в Німеччині. Вони точно знають як то робиться
-
Доброго дня. Є таке питання, коли отримували візу по CUAET, доньці 7 років вклеїли візу тільки до 6 серпня цього року expiry date. Підкажіть будь ласка, до кого треба звертатися, до консульства України чи подовжити візу треба через IRCC portal. Хто вже стикався з подібним, який процес? Заздалегідь дякую 🙏
-
2004…. И ему 19 😅