🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите, пожалуйста, кто недавно с таким сталкивался, год назад указали провинцию Альберта, но пока ждали визы передумали и летим в Манитобу. В WP указана Альберта, хотели попросить офицера сменить провинцию, но сегодня украинцев одновременно прилетело более 300 человек, в зале все не помещались, офицеры просто забирали паспорта и выносили готовые WP. Будут ли проблемы из-за этого с health картой и с работой?
-
Офицеров каких?)
-
Добрий день, як можно дізнатися часи роботи офіцера в аеропорту? З 29.03 по 2.04 пасха, то 28.03 буде скорочений день?
-
Иммиграционные офицера работают 24/7 Service Canada возможно изменит как-то свой график
-
які дають ворк перміт? які дають сін
-
тобто якщо прилетіт в 21 вечора можно ворк перміт зробити в аеропорту?
-
це на офіц сайті можно перевірити чи є в аеропорту представник від сервіс канада?
-
чула що тоді йдуть в офіс або онлайн )
-
Доброго дня! Я звертаюся до вас з проханням !моїй доньці 21 рік і вона навчається на психолога їй дуже подобається це. Вона натрапила на можливість волонтерської поїздки в Шрі-Ланку де вона на протязі місяця зможе навчатися та практикувати з місцевими психологами Допомагаючи людям Ціна Білета на літак та цієї програми висока і тому вона створила місце де можна Допомогти грішми на здійснення цієї мрії. Я хочу їй допомогти в цьому Від щирого серця будемо вдячні за підтримку та розповсюдження цієї інформації! Внизу залишу link По якому можна робити перекази і дуже дякую! www.fundmytravel.com/campaign/Uj7YBAKKfC
-
Далеко не во всех аэропортах открыли service Canada. Но в своём большинстве они работают до 21:00, а приём заканчивают в 21:30-21:45
-
А после 9 вечера не прилетают иностранцы, все ждут до утра?))) Конечно же пермиты получить можно в любой день в любое время. Это же отдел иммиграции.
-
а сервіс канада теж в аеропорту має представників чи тільки вже треба йти в офіс?