🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Иммиграционных офисов нет в принципе. Онлайн подаются те, кого отправил офицер В основном всё всегда решается на месте
-
В аэропорту у них небольшое отделение, там график их работы указан
-
хтось знає в Монреалі в аеропорту Трюдо є представник?
-
В банках є рахунки в USD, є банкомати які приймають USD. Відкриваєте рахунок, поповнюєте, ну я б більше 7к в день не поповнював. Обмін - простий варіант через той же банк, курс буде нижчий, або більш продвинутіший і більш тривалий через онлайн обмінник - кращий курс, меньші втрати. По часу - поки спишуть, обміняють, перекажуть назад CAD тиждень пройде)
-
Як на мене краще одразу піти на роботу ніж 3+ місяці її шукати. Так буде досвід пошуку, але грошей в кишені від того не добавиться, а 1000 відробляється максимум за 8 робочих днів на мінімалці. Як за підготовку документів на PR беруть 5к+ то законно, а як інша допомога то ні. Це перекоси в законодавстві, але вам будуть на кожному кроці доказувати що так як є то самий правильний варіант)
-
ще питання чи потрібно мита мед огляд для ворк перміт в арепорту з собою чи його можно пройти потім вже, коли отримали ворк перміт?
-
Всем привет! Ребят, кто летел WestJet из Дублина - на борту кормят? Или лучше с собой что-то взять?
-
Віта, вашу репутацию увеличил Daniella Weblium. 🏆 Ваша репутация 1
-
дякую!
-
У вас буде 90 днів для проходження медогляду після отримання ВП
-
2️⃣частина2️⃣🇺🇦 1️⃣6️⃣. Коли закінчилася програма cuaet? ✅15 липня 2023 року. Був останній день подання заявки. 1️⃣7️⃣ Скільки у мене є часу на в'їзд до Канади після отримання візи? ✅Ви можете в'їхати на територію Канади до кінця дії Вашої візи. 1️⃣8️⃣. Консульські питання та паспортні дії для громадян України в Канаді: ✅canada.mfa.gov.ua/ 1️⃣9️⃣. Чи можу приїхати в Канаду з моєю твариною? ✅travel.gc.ca/travelling/health-safety/pets 2️⃣0️⃣. Чи потрібна мені вакцина від ковіда для приїзду до Канади? 💬ні ✅voyage.gc.ca/voyage-covid 2️⃣1️⃣. Чи потрібно заповнювати ArriveCan для приїзду в Канаду? 💬ні ✅www.canada.ca/fr/agence-services-frontaliers/services/arrivecan.html 2️⃣2️⃣. Водійські права в Канаді: ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/new-life-canada/driving.html 2️⃣3️⃣. Куди відправити паспорт, якщо подаю на візу в Канаді? ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html#C 2️⃣4️⃣. Кризова форма: ✅secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis 2️⃣5️⃣. Номер кризової лінії: ✅+1-613-321-4243 2️⃣6️⃣. Introduction letter = work permit? ✅ Ні. Дозвіл на роботу виходить у першому аеропорту Канади. 2️⃣7️⃣. Мені прийшло запрошення на відправку паспорта, а моєму партнеру/дитині – ні. Що робити? ✅перевірити чи на кожну людину була заповнена анкета. Якщо ні – заповнювати окрему анкету на цю людину. Якщо так – чекати. 2️⃣8️⃣ Які терміни оформлення візи? ✅Від одного дня до 6-7 місяців у середньому. Терпіння вам. 2️⃣9️⃣ Чи можу я приїхати до Канади з уже вклеєною візою після закінчення програми? ✅так. 🚀 Інші відповіді на запитання у тематичних чатах 🇺🇦🤓 😓НАШІ ПОСИЛАННЯ: 1.🇺🇦Канал с інфой Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCA 2.🇺🇦Головний чат Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCAN 3.🇺🇦Чат адаптації в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAN_2_0 4.🇺🇦Чат авто в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAcar 5.🇺🇦Чат Українці у Альберті🇨🇦 t.me/UkrInAlberta 6.🇺🇦Робота Калгарі🇨🇦 t.me/WorkCalgary 7. 🇺🇦Чат Українці у Британської Колумбіі 🇨🇦 t.me/UkrWorkVanc 8. 🇺🇦Українці в Онтаріо 🇨🇦 t.me/UkrOntario 9.🇺🇦 Чат Українці у Квебеку🇨🇦 t.me/UkrQue 11. 🇺🇦Чат Українці у Манітобі🇨🇦 t.me/UkrInManitoba 12.🇺🇦Чат Українці у Саскачевані🇨🇦 t.me/UkrSaskatch 13.🇺🇦Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі🇨🇦 t.me/Calgary_Banff_Ua 14. 🇺🇦Uber Eats Canada🇨🇦 t.me/UkrUberCalgary 15. 🇺🇦Uber taxi 🚕 Canada t.me/UberTaxiCaUa 16.🇺🇦Послуги Українців в Канаді🇨🇦 t.me/UkrCaPoslygi 17. 🇺🇦Українці в Airdrie Alberta 🇨🇦 t.me/Ukrainian_Airdrie 18. Permanent Resident in Canada 🇨🇦 t.me/PRforUaCa
-
🇨🇦CUAET.Питання -відповіді🇨🇦 1️⃣Частина1️⃣🇺🇦 ✔️Будьласка, прочитайте цей пост. Ймовірно , відповідь на ваше питання знаходиться саме тут : 1️⃣ В Канаді є програма для українців? ✅www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/nouvelles/2022/03/autorisation-de-voyage-durgence-canada-ukraine.html Але вона вас вже закінчилась 15 липня. Якщо ви подали заявку, або отримали візу до цього, то ця інфа ℹ️ саме для вас. 2️⃣. Канада дає щомісячні виплати для українців на постійній основі? ✅- ні 🙅♂️ . www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html 3️⃣. Як я можу отримати фінансову підтримку ? ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html 4️⃣. Як я можу стати біженцем в Канаді? ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees.html 5️⃣. Моя дитина не отримала запрошення на біометрію. Чому? ✅www.cic.gc.ca/english/visit/biometrics.asp 6️⃣ Чи може Канада оплатити мій квиток на літак ✈️? Вже ні. ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/05/federal-charter-flights-for-ukrainians-who-want-to-come-to-canada.html 7️⃣. Чи можливо, щоб моя не повнолітня дитина навчалася в Канаді? ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/guidelines-on-minor-children.html#:~ :text=Who%20is%20a%20minor%3F,Edward%20Island%2C%20Quebec%20and%20Saskatchewan. 8️⃣. Де здається біометрія? ( після 30 вересня 2023, якщо місто подачі відрізняється, збирається плата, деталі дивись а іншому пості к нас на каналі ) ✅www.vfsglobal.ca/canada/ 9️⃣. На що я можу базуватись при виборі провінції? Наша порада – на програми PR, якщо Ви плануєте іммігрувати. ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence.html 1️⃣0️⃣. Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 1️⃣1️⃣. Де я можу подивитись апартаменти на рент? ✅m.facebook.com/marketplace/?locale2=fr_CA ✅www.kijiji.ca/ ✅www.rentfaster.ca/ 1️⃣2️⃣. Де я можу зняти квартиру короткостроково? ✅fr.airbnb.ca/ ✅ www.booking.com/ 1️⃣3️⃣. Що таке SIN та як його отримати? ✅www.canada.ca/fr/emploi-developpement-social/services/numero-assurance-sociale/demande.html 1️⃣4️⃣. Який банк вибрати? ✅moving2canada.com/living/finances/best-bank-in-canada/ 1️⃣5️⃣. Як відправити речі до Канади? ✅ca.meest.com/
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣t.me/UKRinCA/467 *️⃣t.me/UKRinCA/614 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 🤨🤩Інна @Inna_Pyatova - працює в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі. ✏️Підключення домашнього інтернету ✏️Підібрати тарифний план на мобільний звʼязок від 25 баксів на місяць. ✏️Розстрочка на мобільний телефон та інші гаджети. ✈️Пишіть у телеграм 👇👇👇 @Inna_Pyatova Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
То що там як? Людина вже з роботою і житлом?