🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Не понял
-
Вы когда летите в Торонто?
-
Margarita, вашу репутацию увеличил Rostyslav Slesar. 🏆 Ваша репутация 5
-
Понял, спасибо
-
Отправляйте на вклейку. Срок 30дней это стандартные правила, для программы CUAET они отменены
-
В гуглі пишуть, а по факту людям відмовляли в посадці. Краще з Лондоном не ризикувати
-
Я лечу через тиждень. Купила прямий Варшава-Торонто. Ще розглядала рейс Франкфурт-Монреаль, мені він теж підходив. Розглядала тільки прямий, бо більшість пересадок в Лондоні і в США, потрібні візи, і з дітьми не хочу з пересадками зв'язуватися. І потім мені з Торонто в Нью Брансвик треба летіти, купила Air Canada квитки
-
можна через лондон, якщо у вас на руках квиток на виліт не більше чим через 24 години + дійсна віза канади сша австраліі чи нової зеландіі. чекайте гугл, перше посилання за вашим питанням.
-
Добрый. Купите прямой мой совет))
-
Через какую компанию ?
-
Я тоже купил прямой за 700€))
-
Вам лучше на инфолинию позвонить узнать
-
Не будет никаких проблем с польским банком
-
Добрий ранок! Підскажіть, будь ласка, де потрібно реєструватись, щоб відправити паспорт на вклейку? І чи потрібно реєструватись взагалі Візовий центр в Римі знаходиться
-
Доброго времени суток, подскажите пожалуйста, что делать если прошло 30 дней после сообщения, что надо отправить пасспорт ?
-
А через які країни ви летіли та з відки? Бо через Лондон не можна ,та скільки було пересадок ?
-
Мені і так норм. Я взяла прямий рейс з Варшави в Торонто всього за 600 євро за квиток, дитячі щє дешевше. Не бачу сенсу звертатись в посередницькі сервіси
-
треба вивчити тему, розібратись та все буде ок! просто шукаєте регулярні рейси, їх не відміняють, навідміну від чартерних, максимум що буде - затримка. навіть якщо щось станется прям в аеропорті - вам допоможе представник авіаперевізника. також круто якщо ви скористаєтесь авіакомпаніями-партнерами, тоді в разі чого вам не тільки допоможуть з одним рейсом, а і компенсують чи видадуть нові квитки у разі затримки через форс-мажорні обставини с боку авіакомпаніі чи аеропорта. мій приклад - я лічу lufthansa+air canada, вони є партнерами. я теж буду перший раз у житті, єдине за що я хвилююся щою нічого не трапилось безпосередньо у повітрі)
-
Пропустять! Уже прочитав
-
Вам краще з цим питанням звернутись в банк, подзвонити чи написати в підтримку. Я купувала з української картки квитки в Польщі, перед тим в банк звернулась щоб уточнити, чи пройде ця сума, у нас було трохи більше 90 тис. грн
29 Jan 2023, 14:15
35 minutes ago