🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня ,маю ще запитання ,як ви купували білети,я хочу купите онлайн карточку маю PKO банка ,чи не заблокують її,та чи дозволять купити квитки бо вийде більше 8тисячь злотих. Як ви купували квитки,чи встановлений ліміт?
-
Margarita, вашу репутацию увеличил Женёк. 🏆 Ваша репутация 4
-
Ну тут кому як краще. У людей виникали проблеми з агрегаторами, коли наприклад відмінили рейс, гроші їм ніхто не повертає. Тому я не рекомендувала би користуватись їх послугами. З приводу ціни, компанія LOT пропонує хороші знижки для українців. Тут вже кожен вирішує на свій розсуд, ризикувати чи ні.
-
там буде оверпрайс, краще брати у агрегатора (приклад - я взяв квиток зі стамбула до калгарі менш ніж за €900, супер комфортний з 1 пересадкою у франкфурті, в той же самий час квиток на офіційному сайті тієї ж люфтганзи, якою я і буду летіти, квиток просто з франкфурту до калгарі вартує €1300+)
-
Margarita, вашу репутацию увеличил Павло Лихач. 🏆 Ваша репутация 3
-
Дякую
-
Добрий день! Репетитор математики, фізики, хімії, біології, укр мови. Допомога з навчанням, підготовка до ЗНО, виконання КР і СР, виконання лабораторних робіт. Заняття онлайн.
-
Я отправляла почтой!
-
Добрый день! Чтобы ехать с кошкой нужны ли какие-то документы, кроме ветпаспорта, если он делался в Нидерландах ? (Чип и две прививки есть, одна из них от бешенства) Выезжали из Украины через Польшу и ехали через Германию. Док-ты только в Нидерландах сделали. Благодарю
-
когда подадите паспорт на вклейку и он дойдет собственно до ответственного лица вам прийдет еще письмо что решение принято, и потом в течении пары дней придет письмо от ircc, в нем будет вложение с wp которое надо распечатать и показать офицеру при въезде уже в канаду.