🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, друзі! 🇨🇦 Мене звати Алекс, і я експерт з інтернет-реклами та маркетингу. Ми допомагаємо бізнесам стрімко зростати та залучати нових клієнтів через ефективну рекламу в Google та соцмережах. 💻🚀 🎯Хочете збільшити свої продажі та вивести бізнес на новий рівень? Просто напишіть мені, і я безкоштовно підготую для вас персональний медіа-план з прогнозом ваших результатів! 📊 💬Чим я можу бути корисним для вас прямо зараз? 1️⃣Плануєте відкривати бізнес? Я проведу аналіз ринку, розкажу про попит, конкурентів, середню ціну кліка та вартість лідів і клієнтів. 2️⃣Є рекламна кампанія чи сайт? Проведу аудит і дам рекомендації для покращення ваших позицій. 👉Дізнатися більше aiweb.studio/ 🚀Поспішайте – майбутні клієнти вже чекають на вас! P.S. Раджу з власного досвіду. Алекс супроводжує мою компанію.
-
Не могу вам написать
-
Шукаю роботу,може бути завод,магазин чи прибирання
-
youtube.com/shorts/i6l2LhTKXZ4?si=kbvTwHKpjLCppV4p
-
Є-консул
-
Ну тут треба буде пройти всі 9 кіл пекла 😅 Знайдіть в тг групу PR CUAET, там є гілка "слоти консульства" і ось там буде вся необхідна вам інформація - як авторизуватись, коли і як ловити слоти.
-
🤦♀️ для цього окрему гілку створили?) 🤣 хоча там простіше авторизуватись через токен/банкID/Дію а слоти кожного дня викладають...просто тепер відкрито відразу на півроку вперед та й інтерфейс там досить логічний, так що заплутатись особливо не можливо
-
Кожного дня але не все так просто. По-перше не кожного дня, в п'ятницю і суботу не викладають. По друге, викладають о 00:00 по часу України. По-третє, на девайсі з якого ловити слоти час теж треба змінити на українській. Короче там є дуже багато нюансів і з тим як ловити і з тим що робити після того як зловили, і з доставкою, і з зайвими паспортами і багато, багато чого іншого. Навіть з авторизацією можуть бути проблеми.
-
Ну так в пʼятницю викладають…просто не так як звичайно, бо день короткий, грубо кажучи… В суботу - ніколи не викладали, як і в неділю Час України - це логічно. Але зовсім не потрібно переводити жоден девайс на київський час. Якщо шо - то я працюю із цим 😌
-
В неділю як раз викладають. А в п'ятницю ні. Бо в Україні це субота і неділя, а по вихідним не викладають 😅 Ну от якщо не переводити девайс то люди не бачать нові слоти. Як людина що з цим працює що порадити робити якщо люди не бачать нових слотів і якщо не треба переводити час на девайсі? І як людина що з цим працює поясніть чому у деяких людей в особистому кабінеті опиняються чужі слоти? І як людина що з цим працює поясніть що робити якщо підтвердження не приходить ні в кабінет ні на емейл, а слот підтвердити треба? І що робити якщо на підтвердження дається 30 годин, підтвердження не приходить, а консульства на емейли відповідають кілька днів і за цей час зрозуміло що слот вже скасований?
-
Ну я вам сказала як це виправляється на практиці. Ви мені відповіли що "ні, не треба міняти час на девайсі бо я знаю краще як це працює". Ну от з вашої позиції "я знаю краще як це працює" розкажіть як це виправити.
-
Ви написали що в п'ятницю викладають. Але ні, не викладають, бо то вихідний. Тож це взагалі не те що ви писали.
-
Ну так це вже проблема мережі, або конкретних девайсів. У мене і з телефону, і з ноута все находить і бачить. Всюди місцевий канадський час Ще раз. Якщо у когось проблема - це не питання системи самої.
-
Блін, коли в Україні вихідні дні - не викладають. Так завжди було. Вся ця система завʼязана на Києві.
-
Не в вихідні дні, а в п'ятницю і суботу не викладають. В неділю викладають.
-
Процес виготовлення паспорту дуже чітко описується в Постанові, при чому із усіма деталями. Як от можливість пересилки готовий документів до іншого Консульства чи іншої установи.
-
Як я і казала є дуже і дуже багато нюансів. Схема "просто зайдіть на сайт і розберетесь" не працює. А в тій гілці багато порад які і справді працюють, і вона охоплює багато людей і багато проблем які можуть виникнути в процесі виготовлення нового паспорту, тож простіше знайти вирішення саме своєї ситуації.
-
Для організації видачі паспорта для виїзду за кордон іншою закордонною дипломатичною установою, ніж та, що здійснювала оформлення паспорта для виїзду за кордон, закордонна дипломатична установа надсилає відповідній закордонній дипломатичній установі паспорт для виїзду за кордон разом з копією звернення, заявою-анкетою та актом-приймання передачі (у двох примірниках). Після видачі паспорта для виїзду за кордон другий примірник акта приймання-передачі та копія заяви-анкети з датою видачі та підписом заявника про отримання паспорта для виїзду за кордон надсилається супровідним листом до закордонної дипломатичної установи, яка оформила паспорт для виїзду за кордон.