Добрий день. 💙💛
Можливо хтось стикався з подібною ситуацією і зможе підказати.
Ми із Херсонської області, місто Олешки. Виїхали до Польщі, де я заповнила на свою родину та на моїх батьків аплікації на візу за програмою CUAET ще у середині квітня. Я чоловік та діти отримали візи ще влітку та прилетіли до Канади наприкінці вересня. Батьки відлетіли до Ізраїлю до друзів, чекати на візи там. У Польщі залишатися було ніде і нема за що. Повертатися в Україну нам нема куди. По батьківським аплікаціям до жовтня не було жодних рухів, навіть підтвердження біометрії. Я вирішила ще раз подати на візи заново, але вже з маминого кабінету. Через тиждень прийшло підтвердження біометрії та запит на паспорт на вклеювання візи на маму, але за першою, квітневою, аплікацією. А ще за два тижні прийшов запит на вклеювання візи на батька, але за новою, жовтневою, аплікацією. Батьки вклеїли їхні візи до паспортів. Але через три тижні їм на пошту прийшли листи, що їхні жовтневі аплікації відхилено (cancelled). У квітневих усе без змін. Мамина approved, по татовій тиша.
I у нас виникли такі питання, чи може тато їхати до Канади по вклеєній візі? Чи дійсна віза, якщо вона вже вклеєна, але якщо аплікація за якою йому її видали, відхилена?
Буду дуже вдячна за будь-яку відповідь та допомогу🙏