🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Сорі не можу, надто багато апоітментів в акаунті. Спробуйте з іншого девайсу і впевніться що правильно обрали країну. Перевірте чи нормально працює на інші країни...
-
Вплине тільки на те чи видадуть ворк перміт. Наразі ворк перміти видають лише при в'їзді до 31березня. Всі чекають на оновлення. А як турист зможете 3 роки в будь який період
-
Сама програма до 31 го березня. Але відкрита віза є віза. Якщо навіть закриють програму по візі впускати в країну будуть The Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, announced that Canada is offering temporary federal support to help Ukrainians settle in their new communities. Settlement Program services, which are typically only available to permanent residents, will soon be extended until March 31, 2023, for temporary residents in Canada eligible under the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET). www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-expands-settlement-support-for-ukrainians-coming-to-canada.html
-
Подскажите, важно и нужно ли делать degree evaluation для Канады? Девочка 1ую степень(бакалавр " Право"получает в июне и летом по своей визе летит в Канаду.
-
Yulia Kursenko, вашу репутацию увеличил Сашка. 🏆 Ваша репутация 4
-
Всі чекають оновлення чи будуть видавати, так як програма продовжена до 31го,числа і ще немає офіційної інформації чи вона буде продовжена
-
Я подавала анкету только по свидетельству, но потому что новые паспорта были в процессе, старые не стала вписывать что бы не путаться. Но потом паспорта я подала дополнительно. Если ребёнок вписан во взрослый, вклеивают детскую визу во взрослый. А вот вообще без паспорта... недавно прочитала в каком то из чатов, мужчина написал что пришёл отказ. Написали сделать ребёнку загранпаспорт паспорт и потом подать заявку.
-
Так я такого не казала😅 Написала "наразі видають до 31го" Наразі - це "пока что"
-
Привіт) підкажіть можливо хтось подавав на вклейку візи в Лондоні? Послугами кур'єра від якої компанії Ви користувались?