🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Пожалуйста
-
Щиро дякую.
-
А чи є ті, які вже виїжджали та поверталися?х
-
Перепост Вирішили покинути Канаду назавжди? Впевніться, що ви закрили кредитні рахунки, комунальні сервіси на ваше ім'я, та подали інформацію до Податкової Агенції Канади. Життя довге і непередбачуване, а тому ви ніколи не знаєте, чи не опинитесь ви знову в Канаді через кілька років. Тому краще зробити все згідно рекомендацій Податкової Канади. Податкова рекомендує заповнити форму NR73, якщо ви плануєте покинути Канади назавжди або тимчасово на тривалий час. Ось посилання на форму www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/nr73.html Також дуже важливо заповнити податкову декларацію про ваші доходи у році, коли ви покинули Канаду. Якщо ви виїжджаєте з Канади у 2023 році, то до 30 квітня 2024 року ви повинні подати податкову декларацію, щоб отримати повернення податків. Повернення податків ви можете отримати тільки на свій рахунок у канадському банку, чеком від податкової, або через "миттєве повернення" від бухгалтерської компанії, через яку надсилаєте податкову декларацію. Звичайно, якщо ця послуга в цієї компанії є. В цьому випадку, ви відразу отримуєте повернення податків за вирахуванням комісії.
-
Подскажите в Вене на получение паспорта уже с визой, нужно записываться заранее?
-
Порадьте, будь ласка, секцію по малюванню для дитини 6 років в Бернабі чи десь поруч.
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста, я могу где нибудь найти информацию какие именно нужно сдать анализы? Чтоб это было все на официальном сайте, потому что мне говорят пройти полностью всю мед.комиссию. А должно же только , реагент и кровь с вены , правильно ?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста не знает ли кто-то могу ли я подать на визу в Канаду по программе cuaet если у меня вид на жительство в Украине - прожила много лет там остался дом, работа все. Не нужно даже какой-то финансовой поддержки думаю смогу найти работу но не уверена что смогу податься. Буду благодарна за любую информацию
-
Т, вашу репутацию увеличил Олена Легка. 🏆 Ваша репутация 414