Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
128.0k Posts 10.5k Posters 182.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія Горозій
    wrote on last edited by
    Если Вы с Украины
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія Горозій
    wrote on last edited by
    Через Дію
    1 Reply Last reply
    0
  • t5935043317T Offline
    t5935043317T Offline
    Dasha
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Маю питання. Я подавала документи на візу в Канаду на свого тата ще в січні. В березні запросили додаткову інформацію про армію і так далі (більш детальну). Всі документи прийняли, але зворотнього зв’язку вже 6 місяців від них немає. Телефонувала їм на гарячу лінію — кажуть що все добре, ніяких додаткових запитів на документи немає, типу поставили нас на 1-у чергу до розгляду, сказали чекати. Але я їм не дуже вірю… Скажіть, чи хто стикався з такою проблемою? Як ви вирішували її? Як прискорювали процес? І які взагалі можуть бути причини того, що так довго вирішують?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1996440647T Offline
    t1996440647T Offline
    Denis Detailing
    wrote on last edited by
    🚨 Відкрита вакансія на менеджера в автосервіс, що розвивається. 🗣 Пріоритетно вибираємо дівчину з добрим знанням англійської мови. 📍 Ми знаходимося в районі Sheffield industrial, Edmontont Потрібно: 💥 Хороший рівень Англійської✔️ 💪 Бажання рости🔝 💸 Зарплата залежить від роботи, що виконується, і все обговорюється на місці 📲 +1 (780) 708-1437
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Benjamin Hernandez
    wrote on last edited by
    Ми набираємо працівників на неповний робочий день//повний робочий день негайний старт!!! - Зарплата 600 доларів на тиждень - Понеділок п'ятниця - Субота неділя Досвід не потрібен (навчання буде надано)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Maksiuta
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Підскажіть , будь ласка , якщо я подавала на візу в Україні , а хочу паспорт надати з документами в Будапешті чи можливо особисто зробити або треба курʼєром / поштою ? Можливо хтось подавав в Угорщині
    1 Reply Last reply
    0
  • t6346790382T Offline
    t6346790382T Offline
    Україна Києв
    wrote on last edited by
    t.me/ukrKieva
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Даниил
    wrote on last edited by
    Дешевле в США брать всю эту тему. Ноут, который в Украине продается за 3 тысячи, я в США брал за 2
    1 Reply Last reply
    0
  • t1437223078T Offline
    t1437223078T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Хто знає скажіть які є українські гуртки біля Торонто, танці, гімнастика, стретчінг і тому подібне
    1 Reply Last reply
    0
  • t591834925T Offline
    t591834925T Offline
    LENA
    wrote on last edited by
    Вітаю!💙💛 Допоможіть з роботою в Едмонтоні, прилітаю 12 вересня. Англійська на початковому рівні, але в активному вивченні. Можливо клінінг, догляд за тваринами, можливо фабрика, нагляд за людьми з інвалідністю або похилого віку,робочий в торговельному залі,помічник на кухні або їдальні.✨️ Буду вдячна за будь-які пропозиції. Також для чоловіка(сторож,прибирання, фабрика)т.д. Дякую 💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t695837552T Offline
    t695837552T Offline
    Sandra
    wrote on last edited by
    Добрый день! Подскажите, пожалуйста, кто отправлял паспорта детей на вклейку отдельно. Какая процедура? Нужны ли какие-то дополнительный документы? Ребенку 2 года. Буду благодарна за информацию. Заранее спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5972278599T Offline
    t5972278599T Offline
    Lenguas
    wrote on last edited by
    Англійська мова 🇬🇧 ефективні індивідуальні заняття ✔️ Рівні А1-С1 Для запишу, пишіть в особисті повідомлення 💬
    1 Reply Last reply
    0
  • t5155126982T Offline
    t5155126982T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    nerazom.com/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy Vlasov
    wrote on last edited by
    Не успел в срок сдать биометрию. Возможно ли еще ее сдать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t553147242T Offline
    t553147242T Offline
    ChatKeeperBot
    wrote on last edited by
    Kateryna, вашу репутацию увеличил Lilia. 🏆 Ваша репутация 1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilia
    wrote on last edited by
    Дуже дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane
    wrote on last edited by
    Нужно проверить в вашем профиле статус и написать в кризис-форму, объяснить причину и попросить продлить срок сдачи биометрии
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy Vlasov
    wrote on last edited by
    Вот их ответ в письме: Thank you for your interest in working in Canada. After careful review of your work permit application and supporting documentation under the Temporary Foreign Worker Program, I have determined that your application does not meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) and Immigration and Refugee Protection Regulations (IRPR). I am refusing your application on the following grounds: • You are found inadmissible to Canada under paragraph 41(a) of the IRPA: through an act or omission which contravenes, directly or indirectly, a provision of this Act. • You have not complied with our request for information, per subsection 16(1) of the IRPA. To date, you have failed to comply with our request for photographic and fingerprint evidence
    1 Reply Last reply
    0
  • t5061953942T Offline
    t5061953942T Offline
    Натали
    wrote on last edited by
    Всем здравствуйте.  Собираемся семьёй в Канаду хочу спросить совет мы думаем лететь в Торонто или в Оттаву. Может кто-то менял эти города мы хотим поехать в одно место и там обустраиваться. Я первое время работать не смогу так как маленькая дочка муж по образованию инженер строитель  первое время конечно придётся работать на обычной работе это мы знаем. Спасибо за ранее
    1 Reply Last reply
    0
  • t1814997748T Offline
    t1814997748T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте салон краси де можуть гарно пострихти мене та зроблять моїй дівчині гарний манікюр
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags