🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
поиск в чате пробовали? здесь есть пост о 52 сайтах для поиска работы
-
🌻🌻🌻Моє шанування турботливим батькам! Безсумнівним є той факт, що граматика керує навіть царями. Я Тетяна, викладаю українську мову та літературу понад 29 років. Маю дві педагогічні освіти та працюю з будь-якою віковою категорією. Підготую Вашу дитину до школи, допоможу з домашніми завданнями у початковій та середній ланці, підготую до ЗНО. Висока щільність занять онлайн та офлайн, різноманітний дидактичний матеріал, інтернет-ресурси. БРИНИТЬ, СПІВАЄ НАША МОВА ... Зичу всім миру та здоров'я! Відповім кожному. 🇺🇦🌍🤲
-
Здравствуйте, крутим связку внутри Bybit 💲Профит 2-3% с круга за 20 минут. ✅Все делается внутри биржи, без обменников и тд! 🤝Делимся информацией за % от прибыли Даже если не разбираетесь не проблема, обучаю всех бесплатно❗️ Если заинтересовало пишите в личные сообщения❗️📊
-
Конечно
-
🔥😉ВІДКРИТИЙ НАБІР НА НАВЧАННЯ ТОПОВОЇ ПРОФЕСІЇ «РЕКРУТЕР З НУЛЯ ДО ПРОФІ» + ПРОСУВАННЯ ОСОБИСТОГО БРЕНДУ 🧠 Швидше за все Ваше перше питання в голові це – хто такий рекрутер? 🤨 Це фахівець, який займається підбором персоналу під вакансії агентства 😉 Тобто як працівників без кваліфікації 👫різноробочі на кондитерські фабрики, автомобільні заводи, склади брендових магазинів. 🧑🏭Так і фахівців - зварювальники, слюсаря, будівельники і т.д. Рекрутером можна працювати як в офісі, так і на фрілансі 👩💻 ⭐️Плюси працювати рекрутером: • гарний заробіток •нові знання •розвиток креативного мислення • вдячні кандидати •командна праця •багато знайомств •підтримка колег • особистий бренд Напишіть мені в особисті повідомлення «хочу на курс» і я проведу для Вас консультацію, де ми познайомимося, я розповім про програму навчання та підберемо найкращий тариф 😉 Чекаємо Вас! Саме зараз Ви можете зробити крок до своєї мети!
-
Привет всем) подскажите действуют ли скидки на zoo с fire entry?
-
Усім привіт. Планую за 2 місяці приїхати в Канаду і мені родичі порадили їхати або у Вініпег, або в Калгарі. Мені потрібно, щоб в місті, куди я поїду було не дуже складно знайти роботу, адекватні ціни на житло та якась допомога з пошуком роботи/практики (хотів би знайти інтернатуру в області програмування) і також хотів би, щоб була можливість отримати місцеве посвідчення водія без здачі іспиту. Підкажіть, будь ласка, куди краще в такому випадку їхати 😅