🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день, купим ваши машины в кредите , любые , кеш.
-
Доброго здоров'я всім. Підкажіть, будьласка, чи існують ще і де можна глянути будь-які варіанти безкоштовних або дешевих пільгових квитків до Торонто на кінець грудня-січень. Варіанти вильоту розглядаємо різні. Потрібно 6 квитків для багатодітної сім'ї -двоє дорослих та діти 17,15,12 та 8р. Підкажіть, будьласка, хто знає які варіанти, бо виходить дуже дорого звичайні квитки.
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 1-2 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803
-
Всем, привет. Приглашаю всех желающих заговорить на Английском языке либо улучшить знания на индивидуальные занятия. Опыт преподавания более 16 лет в институте иностранных языков, в компаниях и индивидуально с детьми и взрослыми. За подробностями обращайтесь в личку. Буду рада ответить на все вопросы и провести бесплатно пробное занятие.
-
Таке питання:я (батько) вже в Канаді, жінка з дитиною в Україні. На дитячу візу чекаємо 7 місяців. Кризу закидали повідомленнями... Наразі прийшла відповідь:Вам потрібно надіслати переклади на англо або френч усіх документів батька, мати та дитини. Що це все означає? Я маю нотаріально це все здійснити? Дякую заздалегідь...