Ukrainian Edmonton
-
Набираем людей для "обработки" рузких в интернете, офис в Киеве. Помоги Украине, заскамь рашиста. Уточнение инфы в ЛС.
-
Добрий день. Мені потрібна інформація про бенефіти та відвідування стоматолога. Допоможіть, будь ласка.
-
+380665512373 Павло
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
Батьки творчих дітей! 🎨 Запрошую вас та дітей від 4х років на захоплюючі заняття з малювання та живопису! 👩🎨Розвиваємо креативність, творче мислення та свободу самовираження. 🖌Готую абітурієнтів до вступу до художніх та архітектурних вузів. 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН Подробиці – в особисті повідомлення
-
Привет, я собираю группы для тренировок по стретчингу, фитнесу, и классическим тренировкам в зале. Специализируюсь на большом кол-ве спортивных направлений. Так же есть возможность персональных тренировок. Каждую субботу провожу бесплатные тренировки в парке Елизаветы 6 вечера. 📍Локаций несколько, после того как соберу первую группу, вместе и определимся чтобы всем удобно было.
-
Тоді просто треба шукати клініку, яка готова продовжити лікування, а не буде впарювати нові
-
Друзі 💯 Головна комедія літа! Не пропусти це в кінотеатрі! Лише 1 показ у Едмонтон! 🇨🇦🇺🇦Беріть друзів бо фільм українською мовою з англійськими субтитрами. Вівторок, 18 липня. Двері відкриті о 18:15 | Початок фільму о 19:00
-
Alberta Edmonton. Перездамо квартиру-студію 53 кв,м з балконом. Заїхати можно з 24.07 і до кінця місяця все проплачено, тиждень для вас безкоштовно в 🎁 Адреса 10531 90 St, 15 поверх. Поблизу метро 10 хв, пішки, їздить автобус до метро пішки тоді 2 хв, магазини 15 хв, пішки. Ціна, студії 1100$ + світло ( 30-35$) В ціну входить спортзал та басейн. Також є парковка за додаткову плату ($50) ❗️Квартира здається пуста від агенства, там тільки (кухня і ванна), все інше купляли самі: кровать з матрасом,диван,стіл зі стільцями, настільна лампа, також залишаємо посуд, каструлі, сковорідка,електро чайник,чашки, ковдра, подушки, використані було 4 місяці,все купляли нове в магазині, якщо ви зацікавленні, то продамо все вам з перездачою студії, і у вас все буде на початок комфортного життя, ціна за всі меблі $1200 Депозит бере фірма Boardwalk $399 повертається, коли ви виїжджаєте, ➕э можливість з boardwalk заключити договір на пів року, або на рік, це по вашому бажанню
-
-
Яка ціна?
-
Интересно
-
Там пока кушаешь можно с котиками поиграться ?