Ukrainian Edmonton
-
Вітаю всіх! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Гадаю всі мають мобільний звʼязок, та домашні сервіси, але певен що більшість з вас переплачують за все це. У такому випадку я можу допомогти вам з цим, надати чудовий сервіс від нашої компанії, та ще й за екстра знижками від promotion team. За детальною інформацією або будь-якими іншими питаннями, звертайтесь в приватні повідомлення, або дзвоніть на номер - 905 327 4559
-
Можливо я поїду
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка вас цікавить, чи буде вам цікаво, що розміщує інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашої безкоштовної записи Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....
-
Стягуватиметься плата в розмірі 50 доларів США за 15-хвилинну зустріч і 100 доларів США за 30-хвилинну зустріч у разі скасування, перенесення або неявки, якщо повідомлено менше ніж за 24 години (робочі дні).
-
За скільки можна доїхати з Калгарі в Едмонтон?
-
-
Автобусом біля 40$ за людину, правда невідомо, як він ходить. Якщо декілька людей, то є сенс взяти машину. Я, наприклад, регулярно вожу людей Едмонтон-Калгарі-Едмонтон
-
Anyone can participate
-
Okay
-
Спробуйте звернутись у boardwalk хороші квартири за хорошу ціну
-
Там українцям знижки
-
Якщо там не буде то зверніться mainstreet (780) 918-3698 Olga