Ukrainian Edmonton
-
Провожу бесплатные онлайн-уроки для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля. Ребенок проведет время с пользой, а также получит ссылку на курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты! Пишите, если хотите получить ссылки🙂
-
!scam
-
Я такую хуйню две недели получал в личку, то айтишник занятой и нужен помошник который будет делать посты, то антиквариат помощник, то магазин домашней фигни))но всегда текст один и тот-же))
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість в оренду онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів на тиждень, досвід не потрібен, тож вас зараз цікавить пропозиція роботи
-
#реклама Всім привіт! Мене звати Марта, я майстер манікюру, працюю тільки з якісними матеріалами, мої робочі інструменти проходять всі етапи стерилізації! Чекаю вас в гості за красивим манікюром і хорошим настроєм ! ☀️ Адреса: McConaсhie blvd NW Ціна : Манікюр - 20 Манікюр із покриттям - 40 Педікюр - 30 Педікюр із покриттям - 50 Нарощування - 60
-
Можливості роботи... шукаю особистого помічника, який допоможе опублікувати мої оголошення на Facebook Craiglist, доступно... і вам платитимуть 700 доларів щотижня.. DM, якщо це цікаво
-
🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨Я міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Залишилось всього 3 місця!
-
Спробую,дякую
-
Я заберу 🙌
-
Забийте консульство України Едмонтон і там потрібно зловити дату . Після 6 години добре.
-
Привіт,хто відсилав до генерального консульства документи про підтвердження стажу водіння,скільки часу вас це тривало,жду вже місяць(Дякую
-
LUX AUTO TIRES AND WHEELS Терміново шукаємо на роботу досвідчених авто механіків та автослесарів! - основні вимоги - досвід роботи на СТО не менше 5 років. Англійська не є основним критерієм відбору, проте може бути перевагою. Допомагаємо з офіційним працевлаштуванням для українців по cuaet. 📍Територіально знаходимось на south side 6040 97st 📩 Чекаємо на ваше резюме [email protected] або тут в приватні.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка агента по страхуванню авто. Дякую!
-
Всім привіт. Прийшов лист з рекрейшен центр треба заповнити форму для зняття коштів за проїзний,це знаю. Але цікавить те де можна в зал ходити, басейн це треба ще щось окремо заповнювати? Хтось може підкаже, як це має бути?
-
Если пришла пачка бумажек то с ними идти в любой рекреешн и там делать карточку