Ukrainian Edmonton
-
Дякую
-
Є тут емеграційний консультант?
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість в оренду онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів на тиждень, досвід не потрібен, тож вас зараз цікавить пропозиція роботи
-
💙Психологічний центр «Vsesvit» пропонує для вашої дитини авторський курс «Розкрий свій Всесвіт»💙 💡Унікальний курс з розвитку найважливіших психологічних навичок вашої дитини 💡Живі онлайн зустріч 💡Заняття проводить професійний психолог 💡Міні групи, в якій ваша дитина зможе знайти однодумців і нових друзів 💡Для розвитоку емоційного інтелекту, емпатії, пізнання себе, покращення психологічного стану ‼️Група стартує вже 4 вересня! ‼️Різні вікові групи від 6 до 14 років! ✨Кількість місць у групі обмежена! Для детальної інформації і запису в групу, ставте ❤️ на повідомлення або пишіть нам!
-
Друзі ,прошу допомогти моїм знайомим з 82 ОДШБр збір на генератор до старлінку Напевно багато хто вже чув про 82 ОДШБр, які бойові завдання виконують де находяться, дякуючи нашим ЗМІ. Зробили і так не легку роботу ще важчою. Тому дуже прошу донату, хто скільки може! Посилання на банку тут не дає вставити, тому номер Банки - 5375411206099314. Дякую всім не байдужим. Слава Україні 💙💛
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
всім привіт, чи знайшов хтось ортодонта який погодився підкручувати брекети що ставили в Україні?
-
Ну это логично ))без доков с дома как бы выходить не стоит ))
-
По себе не судят