Ukrainian Edmonton
-
Нет бесплатного жилья
-
Не хочу бути душним, але «я чула історії» звучить як в мене кум в СБУ каже що скоро ядерку будуть кидати По перше, люди які приїхали по CUAET не є біженцями офіційно, тому мають право в’їхати і виїжати Далі не зрозуміло хто саме почав говорити? При повторному в‘їзді ви вже не спілкуєтесь з візовим офіцером, лише проходите паспортний контроль де дивляться що у вас не прострочена віза Також відповідаючи на питання вище про ворк перміт коли ви повторно заїжаєте: ворк перміт НЕ МАЄ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ! Це документ на право роботи, а для в‘їзду віза в паспорті і ніхто не має права вимагати ворк перміт при перетині кордону Тому шановні друзі які «десь там чули» і «читали в фейсбуках» будьте ласкаві не розповсюджуйте невірну інформацію у якій ви не впевнені, робите тільки гірше 🤬😡
-
Доброго дня, маю питання, сьогодні їду до реджистрі, і мені запропонували мої знайомі канадці заповнити форму для подачі на хелз кейр. Чи потрібно? Чи мені видадуть якусь спеціальну?
-
Краще душним ніж всяку дурню риґати в чатах і людей параноїти своїми припущеннями😉
-
Типова відповідь коли нема ніякого підтвердження наданої раніше інформації 🙂 Не буду і всім іншим не раджу)
-
😂😂😂
-
Перестанете поширювати плітки і зразу стане)
-
Звичайно, кожен раз хочеться коли на ваші експертні поради дивлюсь)