Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом Зроблю вам збалансоване харчування 🍏 Красиві 🍑 та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Доброго ранку всім. 😊 Мене звати Леся і я з України. До Едмонтону я прибула зовсім недавно. В Україні я займалась оформленням святкових заходів. Так, як я безмежно люблю свою справу, то хочу і тут створювати красу для кожного хто мріє про неймовірне свято та круті фото після нього. Для напрацювання свого портфоліо та відгуків тут, я готова перший час працювати безкоштовно, (оплата буде включати в себе лише витрачений матеріал, такий як повітряні кулі). Тому якщо у вас скоро свято чи можливо ви бажаєте зробити сюрприз для когось пишіть мені і я з радістю допоможу вам у будь-якому задумі.
-
В мене
-
Они могут его тут купить,он легален
-
Звичайно потрібно! Це карта, яка дає право на отримання лікування, шпиталі, лікарів.
-
Добрий день ,всім! Маю інформацію,що організація NWST Charitable Foundation набирає персонал: Grafic Designer, Marketing Sales(!), Tree Planters, Personal assistant. Резюме вислилати на мейл: [email protected] або дзвонити 780-280-7171. Всім успіхів!
-
Щойно була в аеропорті, якщо виїжджати з Канади і повертатись обов’язково потрібно брати з собою оригінал ворк перміту
-
Привіт всім,я професійний майстер пірсингу ,працюю в салоні ,все стерильне та одноразове.запрошую до особистих повідомлень) Гарного всім дня)