Ukrainian Edmonton
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, з власного досвіду, міграційного консультанта. У нас ситуація неоднозначна: у мене і чоловіка є візи, подавалися, по програмі cuaet. У сина 8р теж була віза, але закінчився термін дії паспорта і потрібно вклеювати іншу і ще народилася дочка, у якої теж поки що немає паспорта. Можливо у когось була така ситуація? Порадьте як краще діяти?🙏🙏🙏
-
У чому неоднозначність? Народжена тут дитина - громадянин Канади, оформлюєте документи у реджістрі з довідкою з лікарні. Для дитини, народженої в Україні - якщо старий паспорт ще є кілька днів, то подовжуєте його і подаєтеся на візитор рекорд на основі вашого ворк перміту. Якщо паспорт закінчився взагалі - лише робити новий і теж подаватися на візитор рекорд (але вже через імміграційного консультанта, щоб усе правильно обгрунтувати, задля уникнення проблем при подачі на ПР)
-
Усім привіт! Шукаємо житло для родини з 4х осіб. Можливо хто перездає своє?розглянемо усі варіанти. Дякую
-
Доброго дня! Наша родина (ми з чоловіком та 2 доньки 16 та 11 років )шукає житло 3 кімнати бажано ,з 1.04 ,можливо хтось перездає своє,або знає де можно зняти? Розглянемо всі варіанти! Завчасно дякую,за допомогу!!!
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка! Моєї донці прийшла віза ,але ми її не забрали вчасно. Що нам робити? Хтось був у такому положенні? Дякую
-
Marketplace and Rentfaster
-
Підкажіть будь ласка, якщо подаєш заяву на продовження work permitu, чи можна вказувати новий паспорт без візи, чи потрібно вказувати паспорт той по якому заїхав до Канади в якому є візa? Дякую
-
Всім привіт! В Едмонтоні відкрився онлайн магазин домашньої замороженої їжі, по типу Галя балувана. Замовляла котлету по київськи і вареники, дуже смачно. Кому цікаво, поділюся посиланням в приватні повідомлення, бо тут не можна прикріпити ссилку.
-
🎨 Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена. Пишіть слово ''подарунок''🎁 у приват та отримуйте БЕЗКОШТОВНІ УРОКИ👩🎨
-
Вітаю! Мене звати Анастасія Присяжнюк я є українським адвокатом 🇺🇦 у сімейних справах та розлученнях. Надаю в Україні правничу допомогу онлайн для українців, які перебувають за кордоном з таких питань: 🖌️ розлучення із-за кордону; 🖌️ стягнення аліментів; 🖌️ повторне отримання свідоцтва про шлюб або про народження дитини (у разі втрати, пошкодження документів тощо). За консультацією звертайтесь у приватні повідомлення ✍️
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект