Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня. В якій клініці є україномовні або російськомовні люди, дуже потребує допомога для літньої жінки. Вона візитор на цей час, але потрібно звернутися до лікаря негайно. Дуже прошу допомогти будь якою інформацією. Дякую 🙏
-
поки що це інформація про торонто тільки
-
Не те, що не надають. Просто зараз дуже багато новоприбулих (у зв'язку із закінченням програми), то надають готель у першу чергу тим, хто його потребує найбільше: вагітні жінки на останніх місяцях вагітності, матері-одиначки з маленькими дітьми, інваліди, люди похилого віку.
-
Отчаянныя 👍🙄
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Люди а який аеропорт в Торонто головний ? Чи пофіг в який летіти ?
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Я займаюсь перевезенням 🙌
-
Здається кімната В 2-ох кімнатній квартирі неподалік Весстедмонтона молла по всі питанням звертатися до мене по тел: 7806958709
-
Всім Добрий Вечір, маю таке питання може хтось займається ремонтом одягу?
-
Якщо район Вем, то я займаюсь
-
780-707-6090 Анатолій