Ukrainian Edmonton
-
Антон надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 120 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всіх вітаю Я в пошуку житла і потрібна порада Може я щось плутаю, але колись наче писали про ріелтора Тетяну не дуже гарні відгуки. Може хтось знає та підкаже детальніше? Дякую Напишіть в приватні
-
Ага, дякую
-
50 доларів. Напишу контакти в приватні
-
І мені напишіть будь ласка 🙏
-
Це тільки контакти 50 $?
-
Kostyantin EuropeanWay надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 125 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ні, послуги за подачу декларації та на повернення податків)
-
Наталія Адміністратор 💼 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 129 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
І мені напишіть будь ласка контакти бухгалтера
-
Тут дешевле всего по городу. Но анализы сдавать в другом месте придётся ехать. 125 врач, 50 кровь. Рентген бесплатно по хэлскарте
-
Поділіться і зі мною також контактами бухгалтера. Дякую 🙏
-
Dubrovsky надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 132 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam