Ukrainian Edmonton
-
‼️ Батьки ‼️ Запрошуємо батьків на захопливу подорож у світ знань разом з нашим репетиторським центром! Чи хочете ви, щоб ваша дитина отримала найкращу освіту, не виходячи з дому? Тоді наш репетиторський центр - ідеальний вибір для вас! ▪️ Займаємось з дітками з 1 по 11 клас по всіх шкільних предметах. ▪️Допомагаємо виконувати домашні завдання, підготуватись до контрольних робіт, а найголовніше до НМТ 🤗 ▪️Допоможемо вивчити іноземну мову з 0 до рівня С2🎓 ✍️ Пишіть в особисті повідомлення і я допоможу Вам обрати викладача і оптимальну годину, буду на звʼязку 24/7 😊 Перше заняття БЕЗКОШТОВНЕ‼️ Разом ми зможемо досягти найвищих вершин в освіті! 🚀
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Minimum Down Payment - after 6 months in Canada 10% - after one year in Canada 5% Other experiences (оформлення) 1.5%-2%
-
Привіт, чи хтось здавав тут аналізи для профілактики? Просто можна в лікарню піти запитати здати загальний аналіз крові, деякі гормони та вітаміни? Чи тут можна перевіряти щось, якщо вже вмираєш?;) Або може є щось типу Сінєво як в Україні? Поділіться досвідом
-
Можна, і коли не вмираєте. Але необхідне направлення лікаря. Сімейні лікарі без проблем зазвичай дають направлення на загальні обстеження для нових пацієнтів. Також можете попросити про направлення в walk-in клініці, якщо у вас поки нема сімейного. Такі обстеження, зазвичай, покриваються провінційною страховкою (Alberta Health Card)
-
До речі, провінційна страховка також покриває вітаміни. Я в Global Care Pharmacy (7006 109 St NW, Edmonton, AB T6H 3C1) щомісяця беру безкоштовно вітаміни для жінок Materna. І лікар, і фармацевт кажуть, що вони не лише для вагітних жінок, а для всіх жінок/дівчат підходять, особливо якщо проблеми з низьким гемоглобіном
-
Всім привіт🇨🇦🇺🇦 Запрошую на навчання з англійської мови в приємній атмосфері -всі аспекти англійської -підтягнемо ваш speaking -збагатимо словниковий запас, американський сленг, ідіоми -підготовка до CELPIP За всією детальною інфо та відгуками прошу звертатись в особисті
-
Зефір 🌸 Неймовірні зефірні букети та коробки для Ваших особливих моментів 🌸 Шукаєте оригінальний та смачний подарунок? Унікальні зефірні букети та коробки – ідеальне рішення для будь-якого свята! 🍏 Натуральні інгредієнти 🎨 Індивідуальний підхід: кожен букет та коробка створюються з любов'ю, враховуючи побажання конкретного клієнта 🎁 Унікальний дизайн: композиції виглядають яскраво та стильно, гарантовано залишають незабутні враження - Зефірні коробки: від 45 CAD - Зефірні букети: від 70 CAD ✍ Приймаю замовлення в особисті повідомлення
-
🙏🏻 Namaste, Мене звати Артем, я мембер International Yoga Federation та викладач медитації. Запрошую вас на БЕЗКОШТОВНІ медитації, які проходитимуть двічі на тиждень у нашому телеграм-каналі — щосереди та щоп'ятниці о 6:00 ранку. Ці медитації — чудова можливість розпочати свій день з гармонії та спокою. Незалежно від вашого досвіду, ви зможете знайти внутрішній баланс та покращити своє самопочуття. Долучайтеся до нашого телеграм-каналу і до зустрічі на медитаціях!
-
Всім привіт! Я фотограф з чотирирічним досвідом📸Хочу поділитися своїми роботами. Якщо хтось зацікавлений в: -особистій фотосесії -сімейній -love story пишіть в особисті)