Ukrainian Edmonton
-
Залежить від дохіду бо треба показувати NOA, в мене дохід підходив,, але наскільки знаю то тільки до 30 травня можна було зробити
-
Ні, тільки по доходу, не важливо українець чи ні
-
В документах яких мені давали про поновлення було вказано до 30 травня
-
Вітаю Вас! Не знаю, чому лише до 30 травня… 🤷♀️ Ми поновили цю програму ще на рік 1 червня.
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка що потрібно зробити щоб продовжити ці програми?
-
Оо, прекрасно) тепер зрозуміло що то за дата
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка Хто і коли може податись на кліматичні? Приїхали два місяці тому Хто може пояснити в двох словах)
-
Вам треба прийти в service canada з NOA та заповненою заявкою як в той раз, але можете попросити у них заявку, заповнити на місці і віддати разом з NOA , ну і ваш ID звичайно
-
Це можна зробити не лише в Edmonton Service Centre (10111 104 Ave NW 2nd Floor), але й в кількох рекреаційних центрах (зокрема, в тому, що біля станції LRT Stadium - він довше працює, ніж Service Centre). Вам потрібно заповнити application form та принести роздруковані Notice if Assessment, які вам надіслалa CRA після подачі податкової декларації (їх можна знайти та роздрукувати в особистому кабінеті CRA). Майте на увазі, що цей Notice потрібний від усіх дорослих членів сім'ї, навіть від непрацюючих потрібний нульовий Notice. Також майте на увазі, що коли я прийшла сама оформлювати продовження, мені сказали, що потрібна присутність обох членів подружжя, довелося йти вдруге з чоловіком.
-
Дякую😊
-
Ви можете подаватися зараз, можете пізніше. Потрібно заповнити заявку, вказати дохід за попередні 2 роки.
-
Вітаю. Може хтось здавав на права 4 клас, поділіться питаннями-відповідями, будь ласка.
-
Доброго дня. Хтось працює в убері? Є декілька питань.