Ukrainian Edmonton
-
Разве это не разные породы? У них есть гибриды? А так ищите кинологические сообщества в Эдмонтоне, на ФБ или в Гугле
-
Ні то назва породи
-
Це єдина порода яка мені подобається від дитинства. Кожному своє. Я мав такого пса але віддав добрим людям. Зараз так жалую шо так зробив.
-
Напишіть у группу на ФБ ALBERTA SHOW DOGS ( тут не можна залишити посилання), я впевнена там підкажуть заводчиків
-
Звичайно!
-
Так то вже буде виглядати не так гарно
-
Привіт! 1- Найпростіше - це Kijiji. Тільки що подивилася для Вас. Ціни стоять різні. 2- Це поставити в Гугл «Doberman breeders in Alberta” або “Doberman breeders in…”. 3- Є досить серйозна проблема з деякими породами в деяких провінціях Канади. Справа в тому, що у нас в Альберті прийняли закон, що ветеринарам не можна «різати» хвости і вуха собакам. Вважають, що це «жорстоке» поводження з тваринами. Я не можу собі уявити ротвейлера або добермана з хвостом🤷♀️. Тому деякі володарі вивозять своїх цуценят до іншої провінції, щоб їх там прооперували. Це впливає на ціну.
-
Можна дивитися в інших провінціях, але потрібно питати чи їхні собаки «купированы».
-
🌼Починаються літні канікули і ви б хотіли, щоб дитина проводила вільний час з користю⁉️ 🤔Хочете, щоб дитина відпочивала в компанії однодумців і ще й отримувала корисні знання для майбутньої професії Запрошуємо до нашого ☀️ЛІТНЬОГО ІТ-ТАБОРУ ОНЛАЙН Діти 6-15 років☺️ ✨Захоплююча подорож цифрових чарівників ✅2 тижні занять! ✅10 уроків! ✅3 напрямки! ✅Сертифікат в кінці зміни табору із результатами навчання! ✅Вожаті для кожної вікової групи, щоб створити атмосферу табору! ✅Групи українців, де дітки зможуть знайти однодумців і нових друзів! ✅Приємні подарунки в кінці зміни та можливість виграти безкоштовний курс навчання з програмування 🔥🥹 Зацікавлені⁉️ Пишіть мені "ТАБІР" Кількість місць обмежена❗
-
Мені дуже сподобалося, як ви написали про себе, методику, заняття. Ваше повідомлення stands out! Я теж викладаю англійську, дуже все співзвучно ). Якби потребувала мову, звернулася б до вас. Успіхів та вмотивованих учнів!)
-
Мувінгова компанія набирає водія / вантажників, якщо ви фізично здорові, 25+ років, маєте водійські права 5 класу, маєте досвід водіння великих вантажівок і шукаєте роботу, будь ласка, зв'яжіться зі мною 437 882 6567 A moving company is recruiting driver/ movers, if you are physically fit, 25+ years old, has class 5 driver's license, have an experience with driving big trucks and looking for a job please contact me 437 882 6567
-
Дорогі батьки творчих дітей! 🎨 Бачите, що росте художник? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена.
-
LS надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 954 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Хтось продає Bus pass?
-
Вітаю Вас! Бачила, на Маркетплейсі продають.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата