Ukrainian Edmonton
-
Арина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1001 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Увага батьки❗️ Запрошую Вас із дітками на індивідуальні онлайн заняття. Перший урок БЕЗКОШТОВНО 📍 Уроки із шкільних предметів: 🔸Математика, укр. мова, фізика, хімія, біологія, історія 📐 🔸Англійська, німецька, польська, чеська,французька мови 📚 🔸Підготовки до школи та ЗНО 💼 Для запису пишіть, будь ласка, в приват)📩
-
Сьогодні їду в калгарі після 4ї вечора кому потрібно звертайтесь в особисті повідомленя є 3 місця)
-
По четвергам проводимо відкриті групи. 13 червня 18:00. Групу ведуть спеціалісти з психологічною освітою. Долучайтесь. Не залишайтесь наодинці зі своїми переживаннями
-
Доброго дня, ще актуально?
-
Є хтось, хто працював на soogadin чи форт, макмюррей, потрібна інформація, до чого бути готовим, напишіть в Лс, будь ласка
-
Дают достаточно ppe или лучше взять что-то дополнительно?
-
Insulator
-
Много вещей можно/стОит взять с собой? может мне взять full face respirator, чтобьі мне на глаза не залетала пьіль от rockwhool.
-
Ar надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1019 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт , я Богдан. Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі створення своєї власної гри. Прийняти участь можуть діти 6-17 років, як новачки, так і з досвідом 😌 Будемо працювати у програмах: Scratch, Roblox, Minecraft, Unity, Java, Python🔥 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у програмуванні та провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНУ ГРУ Підтримайте мій проєкт❤️ Так як, час з гаджетами можна проводити не лише граючи в ігри, але і створюючи власні Проєкт на 20 учасників. Залиште + в особистих для запису🤗