Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1130611211T Offline
    t1130611211T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Привіт! Скиньте будь-ласка посилання на роботи та ціни
    1 Reply Last reply
    0
  • t71018191T Offline
    t71018191T Offline
    Polina Korsynskay
    wrote on last edited by
    Всім привіт 🤗) я приїхала з України, я майстер у сфері beauty) • манікюр (гель лак) • вирівнювання нігтивої пластини • педикюр • корекція бров • фарбування (фарба, хна) • нарощування волосся За додатковою інформацією та переглядом моїх робіт можете написати мені в особисті повідомлення 😇 Працюю в салоні в Оттаві )🫅🏻 Приймаю у себе 🏡 Виїжджаю додому 👣 3435968868 Поліна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Жемелінська
    wrote on last edited by
    Доброго дня, як вклеїти візу, якщо ти в Україні? Підкажіть будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Я в Канаді вже рік і маю досвід очікування лікарів спеціалістів по 5,6 місяців !! Що вже говорити за лікарів , до дантиста попасти в потрібний вам час 2,3 тижні чекати та ще і платити шалені гроші , стосовно еміграцї нам хіба хтось це обіцяв ?? На сьогодні для еміграції такі самі умови як і до війни ! Німечина входе теж у топ 5 країни куди емігрують на постійне місце проживання на скільки мені відомо .
    1 Reply Last reply
    0
  • t309737838T Offline
    t309737838T Offline
    🇺🇦 VP 🇺🇦
    wrote on last edited by
    можно позвонить к ним туда и они скажут какая причина
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Можна звісно, але ви не молодієте з кожним роком, і якщо хочете легально закріпитись в іншій країні, то краще починати робити вже зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Але після війни як її Німеччині так і в Канаді можно зробити робочу візу і працювати по робочій візі .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Обирати країну треба виходячи з ваших особистих потреб і цілей які ви ставите. Якщо порівнювати медицину то 100% Німеччина виграє у Канади в цьому плані. По еміграції я не знаю які там умови, всі мої колеги сидять на 24 параграфі якій означає, що коли закінчаться бойові дії в Україні їх попросять назад, на відміну від Канади, яка з першого дня чітко прояснила як і що треба робити, щоб залишитись тут після 3-х років законно і потім отримати громадянство якщо треба. Чи це легше ніж в Німеччині я не знаю. Але всі мої колеги точно не хочуть там залишатись і обрали Німеччину тількі із-за того, що там надають безкоштовно житло якщо у вас є діти і ви пройшли через лагерь біженців і дають якісь виплати кожен місяць, але то не великі гроші. Якщо ви хочете перечекати війну спробуйте поїхати в Німеччину, але німецьку мову там треба вчити навіть якщо ви не плануєте іммігрувати бо без неї дуже важко буде вирішувати всі побутові справи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Знайдіть турагенства, які возять на вклейку. Або поїхати самим за кордон і вклеїти , але якщо у Вас один паспорт, то на час його перебування в роботі не зможете повернутись в Україну
    1 Reply Last reply
    0
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Ті кто можуть і могли отримати PR вони то робили і без війни , а коли почалась війна умови не змінились - в Онтаріо все так і є рівень мови , професія ці умови ні куди не ділись . Умовно кажучи якщо людина за 40 років дитя не вивчила англійську і не стала умовно кажучи лікарем або програмістом то чого зненацька це має відбутись за три роки в Канаді ?? Розумієте що я маю на увазі ? Той хто міг він міг і без війни а той який не яким чином не вписується під ці умови для PR то і ці три роки мало що дадуть …..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Ні, але в фейсбук дуже багато тих хто пропонує свої послуги. Зайдіть у групи: Українці в Канаді(чи щось таке) і по ключовому слову знайдете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Жемелінська
    wrote on last edited by
    Дякую. Ви знаєте які саме турагентства займаються цим? Виїхати не можу. Тому треба відправляти
    1 Reply Last reply
    0
  • t377009449T Offline
    t377009449T Offline
    Maria Dziabenko
    wrote on last edited by
    У Канаді багато програм з еміграції для звичайних спеціальностей. На мій погляд їх набагато більше ніж для офісних, наприклад, спеціальностей. Не обов’язково бути лікарем чи програмістом. Я вважаю в нас е великий шанс спробувати, подивитися та вирішити чи хочемо ми той піар. Та якщо людина вирішить що «Так», то знайде необхідну програму і за три роки підтягне свої скіли для того щоб на неї податися. Усе можливо, тільки треба того бажати і діяти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Якщо ви були колись в Ізраїлі або Египті то розумієте, що таке буферна зона та блокпости. Там активна фаза війни закінчилась майже 50 років назад. Коли в Україні закінчиться активна фаза війни, яка зараз триває, то буде збудовано щось подібне. І це тількі ви вирішуєте чи вам подобається жити в таких умовах чи краще спробувати прикласти зусилля і знайти кращій шлях. За 3 роки в Канаді реально зібрати документи та подати заявку на отримання пр. Напевно є і інші країні як от Німеччина де, якщо розібратись і поставити ціль, то можна залишитись легально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t776203718T Offline
    t776203718T Offline
    Cherry
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи потрібно для відкриття рахунку у CIBC банку підтвердження адресу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia Che
    wrote on last edited by
    А яка у вас робота ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юля ***
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хто шукає собі нове ЖИТЛО? Ми з 1 липня перездаємо свою гарну 2-bedroom квартиру в самому серці Оттави ❤️(район Downtown, Elgin). Квартира повністю мебльована🛋🛏 Всі деталі розповім в пп😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sam D12345
    wrote on last edited by
    А сами куда едете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bulah Konstantin
    wrote on last edited by
    Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юля ***
    wrote on last edited by
    В другой город переезжаем
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.