Ukrainian Ottawa
-
Так, CIBC на 2 роки...
-
Гарно, я зараз в серпні збираюсь підняти ліміт.... Спробую 3000 запросити
-
Вони відсилають друг до друга, Home Depot до банку, банк до Home Depot...
-
Home Depot
-
На скільки я знаю зі всіма підозрілими чи дивними транзакціями треба звертатися на пряму до банку, вони можуть її відмінити чи заморозити.
-
І я про це ж.... CIBC довго все обробляє....
-
Банк не хоче повертати чи хом депот?
-
Так, це ми теж все знаємо і перевіряли як швидко нам заходять гроші, коли ст одномоментно перекидаємо гроші чи фоткаємо чек. Їй завжди йде довше, факт. Більше в мене ніхто не користується СІВС, тому є тільки такий експірієнс
-
А ще питання, хто стикався, куди можно звернутись та залишити скаргу на онлайн транзакцію, за яку гроші зняли, а товар не доставили.. і спілкування з Home Depot не допомагає... Вони повернули 2 суми, а 3 так і висить у банку. І вони не хочуть рішати проблему.... Треба кудись заявляти на них....
-
Думаю ще раз їм написати... Потім почекаю, якщо ні піду до поліції....
-
Ага, у вас там все вже і так серьозно пішло. Тоді чесно не знаю, тут це реально може зайняти довгий час(
-
Так, думаю про зміну мабуть.....
-
Ми звернулись і відкрили диспут... Він висить. В нас був інший диспут у березні, на днях подзвонили і начали про нього питати... Тобто через 3 місяці..... А отже на цей диспут може відповістимуть к новому року..... Той і питаю куди можна звернутись?
-
От жеж, швидше вирішити питання допомагає сльози і трішки скандал 😂 я утрую звісно, але в банку дуже сильно починають нервувати якщо сказати шо ви будете міняти банк через таке ставлення.
-
З банками треба тільки так) В мене хтось з працівників RBC вкрав гроші з рахунку коли я був ньюкамером і повернули тільки зі скандалом. Я відкрив справу з investigation і скарги писав. А потім закрив рахунок з цими виродками і пішов до Scotiabank. Там все добре. Вже багато років я користуюся Scotia і ніяких проблем нема.
-
Успіхів!
-
Я не ходив, бо зараз не в Оттаві. Дружина з ними спілкувалась онлайн... Пораджу їй знайти час та поїхати до них .. Дякую
-
Ви зверталися до них офлайн? Приходили в офіс? На скільки я вже зрозуміла, дієвіше коли вживу до них приходиш і кажеш шо треба вирішити ситуацію от прям тут. Якщо вже ходили, тоді напевно поліція 🤷♀️
-
Так вам повернули гроші чи ні?
-
Дякую за пораду банку!!!!
30 Jan 2023, 02:32
13936/27872
25 minutes ago