Ukrainian Ottawa
-
А ну геть звідси техаський ковбой! Йди за російським військовим кораблем 😂
-
Підкажіть хто розбирається. Є машина, що належить фірмі, де я працюю. Є у фірми на неї страховка. Періодично я на цій машині їжджу. Але мого прізвища немає в страховому полісі. Це нормально? Чи існує якась загальна страховка, якщо машиною користуються різні люди? І все ОК.
-
Декілька разів чув, як СТО на яких працюють «свої» накручували ціну на ремонт, коли до них звертались ньюкамери, які придбали бу автівку та там щось треба полагодити. Здається в мене щось подібне, але з ліцензійним перекладачем. Просто стало цікаво, як на ваш погляд, ви б це оцінили, як переклад однієї чи двох сторінок? Я спочатку надіслав це окремо, та мені нарахували $110 і трохи пізніше запропонували 10% знижки. Я був вражений таким відкритим нахабством та обʼєднав їх в одну сторінку, на що мені сказали, що це неповага до чужої роботи. Я вважаю, що навіть це складно назвати однією сторінкою, бо текста майже нема та ще й десь 70 відсотків просто одне й те ж саме. Але згоден заплатити як за одну сторінку, бо звісно, що оплата перекладу половини сторінки, це вже смішно. То хто до кого неповажно ставиться, я, розмістивши дві квитанції на одній сторінці, чи перекладач, який хоче $99 за переклад цих двох квитанцій? Дякую за вашу думку! Можна ставити 👍 якщо я правий та 🤬, якщо перекладач правий.
-
Район центертаун
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР 👩👧👦Делаем сертификат детям 📄💊Корь и полиомиелит ⚓️Морские документы
-
Добрий день. Звертаюся до вас, з приводу такого питання. Я прибула до Канади по програмі CUAET. Маю візу до серпня 2025 року. Закордонний паспорт дійсний до 25 вересня 2025. Планую залишитися після цієї дати в Канаді. Чи можу я до закінчення цього терміну, відбути в Україну, оформити там новий паспорт і повернутися до Канади? Дякую.
-
В Канаді можна слот ловити місяцями без гарантії що зловиш швидко. Якщо людині потрібно в Україну 🤷♀,то, звичайно швидше і дешевше зробити новий паспорт там,але якщо їхати тільки за ради паспорта,то, звичайно дешевше в Канаді 😊.
-
Дешевше зробити папороті Канаді
-
Можна
-
49 + податок, виходить теж 55 за одну сторінку.
-
А яка ціна була озвучена за один папер🤔. Я робила переклад своїх водійських і заплатила 55$ 🤷♀,робила не в своїх.
-
Дякую.
-
Дякую.
-
Щиро дякую. Ви мене дуже добре зрозуміли)
-
If you have at least 5usdt in your digital wallet and you can get daily usdt income profits . this is no investment and no deposit so your money you can withdraw anytime . If you have at least 5usdt and interest contact me ........
-
Всім привіт! Дівчата, може хтось порадить гінеколога, до якого реально записатися раніше ніж через півроку?) в Appletree записали аж на жовтень
-
Привіт! Можливо хтось п’ятниця-субота буде їхати до Монреалю і матиме 2 місця?
-
Может это сумма взята за 2 месяца?они берут первый раз за первый и последний месяц сразу
-
Хтось робив паспорт без запису? В порядку живої черги? Таке існує?
-
Добрый день,подскажите пожалуйста у кого то есть такой бойлер?есть вопросы.
30 Jan 2023, 02:32
14098/27860
about 5 hours ago