Ukrainian Ottawa
-
Це доволі вузько-профільні спеціальності, але добре зо люди знайшли себе
-
Олеже, never underestimate yourself 😉 в Оттаві все може бути ...
-
Я чесно заздрю вам))) Тому що у більшості так не вийде Навичка аудіювання це добре, але треба 1) Розуміти хоча б 50 % 2) вивчити нові слова- тоді буде прогрес. 3) коли на б2 рівні, то в принципі багато чого розумієшь, але тоді і нюансів мови втрачається, Коли серіал дивишся- легко сприймати, але багато фазових будешь пропускати, тому що ніби зрозуміло з контексту, але можуть бути несподівані значення
-
Весь контент у мене на 90% англійською років 3-4. Є результат по listening i reading. Speaking and writing таким способом далі B2 не буде.
-
Та камон, я тік-током прокачала і серіалами. Але я і наукові підкасти слухаю іноді.
-
Поділіться подкастами, може щось цікаве буде
-
Там окрім того купа культурного підтексту, відсилок до поп-культури (музика, фільми, книги, феномени, меми і т.д.) які не зрозумілі без бази яку отримують за купу років нейтіви. Не кажучи вже про те що граматика буде практично на місці
-
У французькій в мене основна проблема - говоріння. В голові гарно все звучить, а як рот відкрию...
-
Я погано сприймаю аудіо, на жаль, будь якою мовою :( але в планах записатись в бібліотеку на днях
-
Ну так да, з французькою в мене так не виходить, бо 1. Не можу шось знайти і інсті рілси з субтитрами. 2. Я спочатку майже не розуміла нічого, читала субтитри. Передивоялася по 3-4 рази, слова шукала. А через півроку зрозуміла, що все розумію, слова з контексту виловлюю. І розмовна мова теж покращилась.
-
Доречі, я зробив картку Ottawa library, там є популярні аудіо-книги, можна через апку слухати. І журнали є безкоштовно в електронному вигляді, той самий New Yorker, який здається біля 100$ підписка коштує там безкоштовно можна скачати
-
В мене в основному про нейродивіргентів, аутизм, adhd і т.д. bialikbreakdown
-
Шалено плюсую за бібліотеку. А ще в них є розмовні клуби і англійською і французькою.
-
Всім привіт, хтось знає масажиста в вестборо?
-
Чи скиньте посилання де можна це прочитати ?
-
Можете написати подробиці отримання PR в Онтаріо через знання французької
-
Оцініть бали необхідні для франкомовних у порівнянні з тими ж самими STEM, лікарями чи фермерами (не кажучи вже про загальний стрім)
-
Найлінший серіал як на мене це Suits. Просто бомбезне шоу і шикарна англійська. Його в університетах розібрати на цитати в English Language Departments.
-
Опенгеймер багато кого заставить чухати потилицю 🙂
-
Серіал шикарний, але що у Майка, що у Гарві трохи млява вимова, нетренованому вуху може бути складно. В цьому випадку до слова Амазон більш доречний - оскільки у них є аудіодоріжка з підсиленими голосами відносно до всіх інших звуків.
30 Jan 2023, 02:32
about 5 hours ago