Ukrainian Ottawa
-
Орендували, нічого незвичайного, просто додатково 100дол чи шось подібне треба доплатити тому що лишаєте в іншому місці. Я завіз речі і родину додому, а потім сам поїхав здав машину в аеропорт. На рахунок укр прав не підкажу. Автокрісло можна взяти в оренду там же де і машину
-
📍 Увага батьки 📍 Бажаєте розкрити таланти вашої дитини? 👼 Випробуйте наш безкоштовний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python)! А ще, наші захоплюючі курси англійської та математики гарантують веселе та ефективне навчання. Реєструйтесь на безкоштовний пробний урок вже сьогодні, розкривайте потенціал разом з нами! ❤️🔥 Для запису пишіть на у директ прямо зараз 💌
-
🚚 Присоединяйтесь к нам, опытные драйверы CDL A! 🚛 Alvil Trucking Inc открывает двери для опытных и надежных драйверов! ✅ Условия работы: Работа на длинные расстояния Оплата от $0,65 до $0,68 за каждую милю Работа с Reefer Современные траки и трейлеры 2021-2024 годов Поддержка опытных диспетчеров 24/7 Работа во всех 48 штатах Прямые контракты с брокерами Поддержка в ведении Лог буков Sign-in бонус $500 после первого месяца работы Оплата вовремя, без задержек ✅ Требования: Опыт вождения от 1 года Базовый уровень английского Страховой депозит $1500 📞 Звоните нам для получения дополнительной информации и начните новый этап в вашей карьере! 🛣 267-248-0798
-
Добрий день) бачу тут дехто приїжджав до Монреалю пізно увечері, а підкажіть котра година була і чи не було заминок з ворк пермітами☺️ Ну і назріло друге питання)) Весною планую змінити місце проживання, і хотіла знайти квартиру, де пральна машина і сушилка знаходяться безпосередньо в квартирі, ну і ще щоб за воду не платити, але то бонус 😅😅 Можливо хтось може підказати будинки, або компанії зі здачею квартир, де є такі умови:)
-
Ми прилетіли десь о 7 вечора, ніяких затримок з WP не було, навпаки довго чекали свій багаж. Якщо вас цікавить Каната, то можете написати мені в особисті, я порекомендую ріелтора, який нам допоміг з пошуком житла тут, ми якраз живемо в condo, пральні машини є в квартирі та за холодну воду не платимо, але на скільки мені відомо таких варіантів не багато.
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Canadian Ukrainian Immigrant Aid Society (CUIAS) Phone number: 1-888-557-6133
-
всі телефонують вже по приїзду. Можна заздалегідь заповнити форму, якщо ще не в Канаді, але воно нічого не гарантує, наперед готель не бронюють.
-
Хіба що може якісь благодійні організації можуть за вас заплатити, але мені про такі не відомо