Ukrainian Ottawa
-
Торонто не ризина, тому ми вибираємо мале містечко.
-
Це зовсім не аргумент. Аргументи за маленьке містечко (наприклад) - дешеве житло, або наявність знайомих, друзів, специфічної роботи. Аргументи проти - відсутність роботи, культурного життя. Або щось в цьому дусі. Я вас не агітую за Торонто. Не зрозуміло, чому саме Віндзор, а не, скажімо, Лондон, Кінгстон чи Ніагара Фолс.
-
Можливо. Залежить від того яка у вас професія, склад сім'ї, фінансова ситуація, що ви плануєте робити в Канаді, чи плануєте подаватися на PR, якщо так, то яка стратегія. Може треба спочатку запитати себе "чому саме Онтаріо"?
-
Навіть і не думала про ті міста
-
А там що краще буде з роботою, школою і квартиру зняти легше?
-
Ні, не для PR))
-
Доброго дня! Документи не пересилала. Але нагадаю, на всяк випадок, що якщо це лише для PR, то все подається лише онлайн, фізично вони Вам не обов'язкові, головне скани документів та скани перекладів.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Прошу? Я запитала тільки щоб дізнатися, чи хтось надсилав із Meest чи ні і все. Де ви побачили, щоб я питала за гарантії?
-
Я це розумію. І я залюбки почула би історію їх досвіду. Ця група створена для обміну інформацією, досвідом та порадами, чи не так?) Гарного Вам дня.
-
Всім привіт! Може хтось бажає купити іграшки для хлопчика? Розпродаж у звʼязку з переїздом.
-
Все таки, зважаючи на всі ризики, я би передавала мамою :)) Там звісно як вирішите)) Вартість з Meest мені видає 30-35$, я обираю відправку до Харкова) Можливо, якщо оформити в офісі, буде ціна інша (в мене так було із DHL: на сайті прорахували на майже 110$ до Польщі, а в офісі оформили за 60$))