Ukrainian Ottawa
-
Дуже вдячна за інформацію, зателефоную їм. Дякую Вам!
-
Сайт каже, що 5-7 днів 😅 Але, щось не віриться)) але все може бути)
-
Підкажіть, будь ласка, щодо правил навчання в школі і віку дитини. Дано - дитина 2010 р.н., в Україні в 8 класі. Якщо приїде до Канади посеред навчального року (до 31.03.24). Який варіант вірний: 1. До кінця року залишається квітень, травень, червень - піде на ці місяці в інтеграційний 8 клас? І чи зможе на 24/25 навчальний рік піти вже в канадській повноцінний 9-й? 2. Просидить в інтеграційному 8 класі, це може бути недостатньо і піде знов в інтеграційний 9 на 24/25 навчальний рік? Поясню чому виникло питання. При варіанті 1 є смисл "висмикнути" дитину з його 8 класу в Україні, щоб повноцінно піти в 9 вже в Канаді і не буде втрачати рік, але якщо на ділі це буле варіант 2, то смислу смикати дитину немає, може закінчити 8 клас тут і їхати на 9 вже в Канаду. Поділіться, будь ласка, вашим досвідом. P.S. Якщо має значення плануємо школу в Онтаріо, дитина має ангійську B1-В1+ приблизно. З математикою все ок. (Знаю, що можуть дати тести для визначення рівня знань) Дякую усім, хто відгукнеться і дасть пораду.
-
Добридень! Що ви маєте на увазі під інтеграційним класом? Напевно, вивчення англійської? Мій син одразу пішов до основного класу, нам нічого про це не говорили на тестах. Більше того, після складання тестів зарахували на один клас старше, ніж в Україні (замість 9-го до 10-го). Момент, який потрібно врахувати: з 9-го класу починається high school, відповідно, не виключено, що у вас буде інша школа (можливо, є школи та повний цикл навчання, але у нас не так). Наразі починається прийом заяв на наступний рік. Якщо приїдете перед початком року, то може не бути місця у бажаній школі (але це залежить від школи, звісно). Ну і питання документів після 31.03.24 потрібно враховувати (невідомо, чи продовжать в'їзд CUAET).
-
Я мала на увазі, що в'їзд по CUAET обмежений 31.03.24. Відповідно, до цієї дати можна отримати дозволи на роботу та навчання. Які умови будуть після цього та чи будуть, невідомо.
-
Це залежить від школи та її популярності, я так розумію. Ми проходили тести у серпні до школи за місцем проживання (а житло шукали за обраною школою). Нас прийняли, але буває по-різному, як я знаю. Без школи не залишитеся в жодному разі. Але ми хотіли у конкретну, наприклад.
-
не знаю, чесно кажучи. Краще дізнатися у консультантів, щоб ви не втратили всі можливості CUAET.