Ukrainian Ottawa
-
Зберегти pdf у файл, і відкрити у Acrobat Reader
-
Дякую . А як це зробити ?
-
Треба відкрити цей документ у Adobe Reader версії 8 та вище.
-
Вже інсталював все що треба . Пробую Safari , Chrome , вже закривав , відкривав заново - все одно така сама хрінь . Як вирішили ?
-
Колегі , хто заповнив на розширення wp , при спробі завантажити форму IMM5710 видає ось це
-
Підкажіть будь - ласка , Олег , форму заповнюю , друкую , підписую вручну , потім сканую і скан upload в форматі pdf . Вірно ? Чи upload форму просто заповнену на комп’ютері , але як тоді поставити підпис ?
-
Всіх вітаю! У звʼязку з переїздом звільняється квартира в даунтауні. Новий будинок на 340 Queen street. Будинок здано в жовтні, в листопаді ми заїхали, нас взяли без кредитної історії і т.п. Квартира однокімнатна, затишна, все нове. 10 поверх. Кухня, пралка і сушка в квартирі є. Басейн і спорт зал мають відкрити в березні. В будинку є підземний паркінг за окрему плату. Кого цікавить - пишіть в особисті. Вільна з 14 лютого. 1930CAD + Hydro
-
Буквально можна мишкою малювати
-
Підпис можна також поставити електронний. Adobe Reader має такий функціонал
-
Там можна її заповнити, в полі свого підпису написати імя і фамілію, і там повинні бути кнопки "перевірити" чи якось так. Формується штрихкод. І цей заповнений файл зі штрихкодом відправляєте при подачі заявки. Або так, можете роздрукувати, заповнити, відсканувати і додати (але я так не робив)
-
Форми можна заповнити у електронному вигляді. Не треба друкувати, сканувати
-
Я пам'ятаю я грався теж з цим. Якось зробив. Наче на іншому комп'ютері треба, або з іншого Windows акккаунту якщо на тому ж самому пк.
-
Так . Це є . Я зробив . Але бачу лише один підпис дає зробити - а мені треба підписати форму усіма членами родини там така таблиця . Це форма IMM 5713. І треба плюс два підписи поставити , окрім мого - це дозвіл від членів родини на мене що я можу від їх імені подати аплікацію на розширення їхніх WP . До речі , як бути з дитиною ? Чи треба щоб він ставив свій підпис чи підписати за нього ? Йому 11 років
-
І ще так питання , можливо , очевидне , але : номер wp це той що червоним зверху чи нижче чорним чи там де “application” ?
-
Так. Але я зробив це з безкоштовною версією
-
Ага . Я так розумію щоб додалися більше можливостей по підпису і все таке інше - купити платну версію бо ця демо з мінімум можливостей
-
Як саме звучить питання у тій формі? Що вони просять
-
УВАГА ! Лише для українських дітей 7-17р! Проходить набір на БЕЗКОШТОВНУ онлайн-сесію з ПРОГРАМУВАННЯ! Є бажаючі? Для отримання інформації та реєстрації, пишіть в особисті повідомлення.
-
Номер останнього виданого документа в Канаді тобто WP . Вже розібрався - номер то є червоний зверху