Ukrainian Ottawa
-
Добридень! Це може тривати від 1 до 3 годин. Багато факторів: чи вчасно прилетить літак, скільки людей буде на кордоні, скільки людей буде на оформленні WP (якщо вона його оформлятиме), чи потрапить вона на огляд речей (у нас мама потрапила) тощо. Досвід інших людей зовсім не обов'язково повториться у вашої дочки, особливо з огляду на те, що потік українця у березні зросте.
-
Всім привіт. Хтось користується послугами няні? Розкажіть, будь ласка про свій досвід. Як шукали, як вони працюють, які середні ціни в Оттаві? Я отримала роботу і не встигаю забирати дитину зі школи, думаю знати когось, хто забиратиме її і буде з нею 2-3 години, поки Я не повертатимуся з роботи.
-
Дивлячись куди вам треба. В цілому в Оттаві по заторах все ок. Шукайте в даунтауні ейрбнб або готель. Важко сказати не розуміючи Вашої програми.
-
Як би назва не звучала, але це блаблакар по-канадійськи :)
-
Автобуси не дуже. Якщо комфортно - потяг, але будет дорожче. Якщо дешево - poparide
-
Звідки вам треба доїхати до Оттави?
-
Ну я б сперечалася з приводу поїзда. Три рази користувалися і всі рази потяг запізнювався на півгодини та більше. Автобуси дотримуються розкладу (знову ж таки з досвіду поїздок до Торонто та Монреалю).
-
В кожного свій досвід, я лише поділився своїм.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Відкрийте сайт busbud dot com та виберіть кращі для вас варіанти потяга чи автобуса.