Ukrainian Ottawa
-
Що це?
-
Он - охип, а мой муж может получить охип так как у меня есть ворк пермит. Тут просто надо знать предыдущие истории
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗🎁 Мене звати Яна . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається😍 Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 1️⃣Scratch🐱, Roblox, Minecraft🎮 2️⃣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop , 3️⃣Python, C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: ⏩Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; ⏩Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць обмежена ‼️ Запис діє до 29.02🟢
-
Ми тільки подались на вп для чоловіка онлайн
-
Ну я ж не зможу подзвонити і сказати «не забудьте відмітку поставити»?
-
Так я не про закон. Йому не дали вп в перший раз
-
Якщо таки на наступному тижні купимо машину то може і вмовлю поїхати
-
Та він вдруге не хоче на кордон їхати. Боїться щоб знов не було що було і перший. Бо цей trp йому дали саме на кордоні з Ванкувером
-
Друзі, завтра 24 лютого у день других роковин повномаштабної війни в Україні проводимо благодійну толоку з виготовлення Янголів Свободи в Оттаві. 🙌Вже другий рік поспіль синьо-жовті Янголи Свободи по всьому світу збирають кошти на обладнання укриттів для українських шкіл та дитячих садочків. 🙌Запрошуємо на толоку дітей та батьків. 🙌Кожна родина матиме можливість виготовити свого символічного Янгола Свободи, а також, якщо забажає, зробити пожертву на обладнання укриття для дитячих садочків №53 і №59 у Чернігові. 🙌Матеріали для виготовлення янголів будуть надані організаторами. 🙌Долучайтеся! Це чудова нагода не лише зібратися разом і поспілкуватися у день других роковин війни але й провести цікаве і корисне дозвілля разом із родиною, допомагаючи українським дитсадкам. ✅Коли: 24 лютого, 10.00 ✅Де: 1547 Merivale Road, 2 поверх. ✅Реєстрація: в особисті повідомлення. Будемо раді бачити вас!
-
Тобто подавати на вп він міг лише зі статусу trp
-
Віза всередині вже не важлива. Я її приклала лише до листа з розʼясненнями при подачі на вп, як доказ що він не має криміналу
-
Ні, віза візітор з штатів. Бо по воркер куает чекає вже довго