Ukrainian Ottawa
-
Старше 15 років - особиста присутність. Молодший вік, можна за них оформити
-
Олег, пришліть мені також посилання, якщо можна? У нас ситуація така, що поки чекали візи собі та дитині, довелося робити новий паспорт сину (17 років). Також прийшлося по старому (закінчується в серпні 2025 року) паспорту їхати відкривати дозволи на роботу тощо. Питання як, де онлайн подати заяву на подовження візи, дозволу на роботу сину, щоб отримати термін 3 роки?
-
Я би радив знайти на ютубі інструкцію і робити по ній. Переважно в описі під відео є лінк на сайт...
-
Доброї ночі. Хто подавався на PR які ви робили фото? Бачу пишуть треба сканувати друковані фото з обох боків і на зворотній стороні треба щоб були підписані. То навіщо ж друкувати цифрові фото щоб потім їх знову оцифровувати (сканувати). Можна одразу цифрові завантажити в аплікацію?
-
Переклад документів як я зрозумів має бути виконаний не обов'язково тут в Канаді, можна і в Україні (аби тільки сертифікованим перекладачем)
-
Та який ще зворотній бік може бути у файла?🙂 Цифрове фото
-
Друковані фото схоже були б у нагоді якщо подавати аплікацію звичайною поштою а не онлайн
-
Ну АйТішники про сканер точно знають😉 Але це треба робити у випадку з друкованими фотографіями. Питання було навіщо їх друкувати і потім знову оцифровувати якщо вони початково цифрові. На сайті в них написано: PERMANENT RESIDENTS PHOTOGRAPH SPECIFICATIONS For digital photos, this information can be provided as one separate document with a confirmation from the photo studio (i.e. receipt).
-
Ви можете танцювати зі своїм цифровим фото і радіти, що ви один в світі розумний, а можете відкрити вимоги до подачі аплікації і зробити те, що вони просять. А просять вони завантажити фото з обох боків. Сподіваюсь не треба розказувати, що фото ще і роздрукувати можна
-
Питання було про те навіщо друкувати фото і потім сканувати якщо зараз всі камери цифрові і оригінали фото вже в цифрі, на які вся інформація потрібна може наноситись в цифровому вигляді. Не треба руками нічого робити. Я цитував їх вимоги до цифрових фото вище
-
Тому хотілося б почути когось ще)