Ukrainian Ottawa
-
Де ще є вимоги окрім сторінки www. canada. ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/information/applications/guides/pdf/5445eb-e.pdf
-
Ні, не в розумності справа. Фотостудія це робить автоматично наскільки я розумію
-
Просто знаючи як в Канаді повільно рухається бюрократична машина і оновлення сайтів та інструкцій складається просто враження що ті вимоги просто трохи технологічно застарілі. Тобто технічо все можна робити, але інструкція з вимогами не досить зрозуміла в цьому плані.
-
Отакої. Як у тій казочці про Попелюшку. Усе зникло
-
Ясно, дякую. Тоді хотілося б почути когось ще хто робив цифрові
-
О а це вже цікавий досвід. Тобто ви заплатили за цифрові фото і потім їх друкували?
-
Негативу?😳
-
Дякую 👌
-
лінше в Канаді з місцевою сертифікацією. Це значно швидше прискорить процессінг тайм і відхилить необхідність уточнень і додаткової комунікації зі сторони IRCC. У них зараз чітка директива щоб всі кейси які не визивають необхідності уточнень і не визивають питань (по всім програмам куает, спонсорство різного роду і т.д.) максимально швидко обробити і закрити. І це зараз в них головний таргет. Ті процеси що офіційно займали по 28-32 місяці закриваються за 8-9 місяців. Вони 100% готуються до великого напливу звернень в зв'язку з ситуацією в Європі в цілому.
-
Коли ви робите фото в Шоперсі для імігрешина - вони вам дають цифрову копію на флешці. В самому файлі вже зашиті метадані яка локація Шоперсу, який клерк, яка дата і час фото. Це інфо IRCC читає при завантаженні фото в електронному вигляді. І ніяких питань не виникає, від слова зовсім.
-
Ні. це не так. На сайті будь-якого агенства ви можете бачити останню дату ревіжена всіх документів, інструкцій, нормативних актів, форм тощо. Все абсолютно up to date. Друга справа, що всі полісі написані дуже універсально і розглядаються всі випадки одразу. Тому іноді складається враження що можна втопитися в цему морі інформації. Водночас все дуже гарно і чітко класифіковано, треба просто уважно читати. Загалом зараз все відбувається досить швидко, але пам'ятайте що всі кейси розглядають живі люди і кожен офіцер має різний judgment call ability
-
Тобто можна взяти цифрові фото, завантажити їх у заявку і нічого не підписувати зі зворотньої сторони і не сканувати. Вірно?
-
Мне нужен человек, который может работать в качестве специалиста по обслуживанию клиентов, все, что вам нужно сделать, это разместить договор аренды недвижимости, который я буду инструктировать вас о том, как разместить, к работе прилагается компенсация в качестве бонусов.
-
Антон надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 193 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam