Ukrainian Ottawa
-
Здесь можно взять проездной
-
Валерия в отпуске
-
Наталія надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 287 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Це там де вище скидали фото на 219 Argyle Ave
-
Є ще одне місце де дають проїзний,але зараз їх немає в наявності, будуть через два тижні,я вчора питала в них
-
Ще у Maidan Market
-
Английский - Легко🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 288 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
|Target Ins,Fb| надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 290 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Vitalii надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 291 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
В фрешко дивилися?
-
Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5351252100336073 моя картка Buryak Artem 5175477410956971 дружинa Buryak Olga PayPal olgamagoo
-
Мені здається, що є різні емердженсі - одне це коли ти визиваєш до дому і там насправді доведеться сплатити, якщо то не був емердженсі кейс. А інше, це коли приходиш до госпіталю і там чекаєш. В мене син на льду впав та в нього лопнула шкіра на підборідді - поїхали в Queensway Carleton Hospital в емердженсі, там нас оформили і ми сіли в чергу. Десь через 4-5 годин нас покликали і лікар зробила огляд та зашила рану. Все було безкоштовно але довго)
-
Так, на Bank St. все робиться на місці
-
Одного паспорта достатньо для CUAET? Бо вони простять: Please email before the appointment a copy of your passport or refugee Identification ( acknowledgment ID), request for medical exam or invitation letter І далі: When coming, you must bring: Form, letter or e-mail received from Immigration (if applicable) (For Express Entry: bring an invitation letter)