Ukrainian Ottawa
-
Замість молитися - податися
-
Була така сама ситуація, намагалася податися на візу, але якщо в тебе візитор рекорд то опція тільки подовжити візитор рекорд, а на візу молитися не було опції. Не знаю як зараз. То я дзвонила в IRCC, писала на кризову форму. Вони надіслали запит на вклейку візи в новий паспорт. На це все я витратила майже 9 місяців і купу нервів.
-
Тепер в нього дві різні візи. Одна в моєму паспорті, друга в його паспорті. Обидві діючи.
-
Вітаю! Якщо ви вже в Канаді, то віза непотрібна, бо підставою для перебування в країні є візітор рекорд. Хіба що ви збираєтеся виїжджати та повертатися: тоді дитині треба подаватися на нову туристичну візу зсередини Канади (є така опція) на підставі існуючого візітор рекорд.
-
Вітаю. Хочу поміняти трохи гривні на канадські долари. Кому треба ? Гривні маю на картці ПриватБанку і хотіла б долари кеш або на картку . Дякую
-
Так я їм дзвонила раз на тиждень, і надіслала багато листів. Було так - я написала вони відповіли потім я знову написала і так багато разів. Мабуть я їх дістала)
-
Через куает з середини Канади, але йому замість запитів на вклейку надсилали двічі новий візитор рекорд, після того я почала їм дзвонити і писати. Процес я почала робити в січні минулого року. Візу вклеїли в серпні. Як зараз я не знаю. Бо програма закінчилася
-
Вітаю. ВП можна подовжити до 3-х років, тільки якщо ви його отримали меньше ніж на 3 роки, через те що у вас закінчувався паспорт.
-
Це "збій системи", виключення, а не правило.
-
Vitalii надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 308 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam