Ukrainian Ottawa
-
Я чесно заздрю вам))) Тому що у більшості так не вийде Навичка аудіювання це добре, але треба 1) Розуміти хоча б 50 % 2) вивчити нові слова- тоді буде прогрес. 3) коли на б2 рівні, то в принципі багато чого розумієшь, але тоді і нюансів мови втрачається, Коли серіал дивишся- легко сприймати, але багато фазових будешь пропускати, тому що ніби зрозуміло з контексту, але можуть бути несподівані значення
-
Ну так да, з французькою в мене так не виходить, бо 1. Не можу шось знайти і інсті рілси з субтитрами. 2. Я спочатку майже не розуміла нічого, читала субтитри. Передивоялася по 3-4 рази, слова шукала. А через півроку зрозуміла, що все розумію, слова з контексту виловлюю. І розмовна мова теж покращилась.
-
Шалено плюсую за бібліотеку. А ще в них є розмовні клуби і англійською і французькою.
-
Всім привіт, хтось знає масажиста в вестборо?
-
Чи скиньте посилання де можна це прочитати ?
-
Можете написати подробиці отримання PR в Онтаріо через знання французької
-
Оцініть бали необхідні для франкомовних у порівнянні з тими ж самими STEM, лікарями чи фермерами (не кажучи вже про загальний стрім)
-
Опенгеймер багато кого заставить чухати потилицю 🙂
-
Серіал шикарний, але що у Майка, що у Гарві трохи млява вимова, нетренованому вуху може бути складно. В цьому випадку до слова Амазон більш доречний - оскільки у них є аудіодоріжка з підсиленими голосами відносно до всіх інших звуків.