Ukrainian Ottawa
-
Добре, на майбутнє я врахую, якщо будуть ще бажаючі українською. Раптом що, вище є анонс на Werewolf в "Українському кафе" на цю суботу, в них кворум набереться надійніше та скоріше) До речі, волонтерка з "Українського кафе" якось також грала в нашому клубу мафії.
-
посилання блокуються автоматично
-
wise com
-
Підтримую Нік Еддінтон! Все він вірно говорить.
-
Дуже мило! Не хвилюйтесь, нас тут більшість, брайтону-біч в Оттаві не буде:)
-
Вчора в салон краси приходила жінка , вона народилась тут , її батько канадець, а мама з Польщі і мала українських друзів. То ця приємна дама в своєму поважному віці говорила зі мною трохи українською, потім трохи зазирнула в перекладач і доповнила свої вирази. Вона жодного разу не була в Україні і немає навіть українського коріння. Так от після перших її фраз рідною мовою, я хотіла щиро плакати🥹
-
зберіть мені повний кворум українською мовою і я проведу українською.
-
Дуже прикро, що Українські Канадці, які народились тут і не бачили України вчать своїх дітей культури та спілкуюся українською, а Українці, які зараз в Канаді через російську агресію, захищають російську мову. Ви явно не знаєте історії нашої діаспори або не хочете її знати. Ваше право.
-
То якщо людина захоче пограти в мафію в той тиждень, коли лише російськомовні, а вона україномовна, то це не буде проблемою? Українці ж чудово розуміють обидві мови? Чому дискримінація, що лише англійською(Ок, англійська ми в Канаді) і російською?
-
Не переживайте, мій чоловік вже задіяний в організації цього заходу. Сподіваюсь більше не бачити пасивної агресії у мою адресу.
-
“Приєднуйтесь до української громади в Оттаві 24 лютого о 18:00 на вшанування та підтримки зі свічками, підтримайте право українського народу жити вільно, в мирі на власній землі, і також відзначити річницю повномасштабного російського вторгнення в Україну.” - Ukrainian Canadian Congress - Ottawa Branch локація: Parliament Hill
-
Сподіваюсь всіх захисників російської мови побачити на цьому заході, у вас буде гарна можливість поділитися власною думкою
-
Я розумію, що це наслідок травми і для вас це все трігери. Співчуваю. У кожної людини є вибір і всі дорослі люди, ми у вільній країні і ніхто нікого не повинен змушувати, усі прийдуть або не прийдуть до цього самі. Змушувати або нав'язувати почуття провини, що людина використовує 4 мови у своєму житті, а не 2-3 - це шлях насильника, агресора, такий підхід нікого не мотивує. Не мова відрізняє агресора від не-агресора, а саме ця поведінка. До речі, давно вже питання дискримінації французської мови в Канаді.
-
Доречі обидві палати канадського парламенту одноголосно визнали військові дії РФ в Україні геноцидом українського народу, зробивши це одними з перших країн в світі.
-
Я дуже хочу, щоб найскоріше в Україну прийшов мир та розквіт!🇺🇦 Для всіх людей які розмовляють на українській чи російській мові.
-
Перепрошую за емоційність, але згадую що носії цієї мови зруйнували моє місто, погрожували і ледве не відправили на той світ, коли я потрапив в окупацію. Нема жодної причини захищати російську мову яка є частина антиукраїнської культури.
-
Я допомогаю Українцям вже понад 8 місяців, організовую українські протести та збір коштів до армії, й організаціям які допомагають постраждалим від російської агресії. Я роблю для людяності достатньо. Спілкуйтесь якою мовою хочете, але не толеруйте російську мову і «право» їй розмовляти