Ukrainian Ottawa
-
Спробуйте написати у фейсбук групи CUAET і т.д., там більше шансів.
-
Для мене саме головне, щоб людина була ЛЮДИНОЮ. І не важливо на якій мові вона розмовляє. Мені просто цікаво, якщо США стане країною терористом, то по всьому світу всі перестануть розмовляти англійською мовою? Зараз треба показувати свою людяність!!
-
У вас є гарна можливість вивчити українську та зберегти власну українську ідентичність, ми в Канаді вже понад 130 років і мову захищають на державному рівні ще з часів радянської влади(окупації)
-
Дякую що є такі місця в Оттаві як Майдан Маркет та Українське кафе, де толерується спілкування українською або английською, якщо хочете попрактикуватися. Малоросію тут толерувати не треба
-
Перепрошую що ледве живим вибрався з окупації та приїхав в Країну, де найбільша українська спільнота у світі і не хочу чути російську мову тут. Доречі я с Донецьку, російськомовний українець. Був:)
-
Огляд двох квартир від забудовника в Оттаві за $1,950 на місяць.
-
В англомовному сегменті інтернету є таке чудове поняття як «chronically online”. Воно дуже підходить деяким людям яким більш нема чого робити окрім як розводити мовні срачі в чатах взаємодопомоги 😂
-
Дякую )
-
Доречi, в мене з'явилося ще кiльки питань, якi я не додавала до форми. У вас буде чат, щоб задати їх? Чи кудись попередньо краще написати?
-
Я ще не подорожувала, але купляла квитки на 12-те лютого, відправка з Toronto Union Station. Як я зрозуміла на один потяг є норма тільки 2 маленькі тварини у переносках, одна людина має перевозити тільки одну тварину. Купити квитки можна онлайн на віа рейл, а забронювати місце для тварини по телефону (номер гляньте на сайті у них в розділі travel with pets), але я раджу дзвонити і купляти по телефону відразу з бронюванням, бо може бути такая ситуація, що ви купите квитки на себе онлайн, а місця для тварини на потязі вже не буде. Оплатити білети можно по телефону, а ось бронювання на тварину оплачувати десь на вокзалі окремо перед відправкою, де саме мені ще доведеться дізнатися 12-го лютого. 😂 Бронювання на тварину коштує 50 долларів + податок
-
До того, що написала Альона, можете зайти до чату petstocanada (так у пошук i забивайте), там можуть порадити врахувати якiсь моменты щодо розмiру, виду тварини
-
Привіт всім! Я працюю у програмі NYLD, що є частиною YMCA Ottawa. Ми робимо різні івенти для новоприбулої молоді, які не дадуть вам сумувати, допоможуть з інтеграцією та подарують вам нові знайомства з однолітками. На наших івентах ми займаємось спортом, творчістю, навчаємося і навіть отримуємо сертифікати, виїжджаємо на природу, просто зустрічаємося, щоб поспілкуватися і поїсти піцу та багато іншого. Участь у наших івентах абсолютно БЕЗКОШТОВНА. ВІК для участі : 13 - 29 років! А також: активні учасники нашої програми отримують безкоштовний абонемент у спортивний зал YMCA (180 Argyle Ave) (там є не тільки тренажерний зал, а ще басейн і багато групових програм). Instagram : nyldottawa Наш календар івентів на лютий у месседжі☺️
-
Доброго дня ! Можливо хтось буде повертатись зараз в Україну ? Потрібно терміново передати документ. Щиро буду вдячна , якщо хтось відгукнеться.