Ukrainian Ottawa
-
Доброго ранку! За яку вартість можна зняти житло в Оттаві. Як шукали? З ким співпрацювали?
-
i just tell my experience , and experience of few other people )
-
Після прильоту в Оттаву, я виявила, що всі 4 багажі по 23 кг були втрачені, я ще в аеропорту заповнювала інформацію про багаж, багаж повернули через 2 тижні, по одному повертали, з'ясувалося що мій багаж полетів до Швейцарії, що він там робив не зрозуміло , ще допомогли дзвонити та з'ясовувати моя сім'я, що приймала нас , з Канади.
-
Добрий день ! потрібна готівка . До 800 канадських доларів . 200, 300, 500 - будь яка сума . Вам скину по курсу на приват або моно . Під’їду
-
А може хто ще знає, чи пускають в країни ЄС, якщо є канадська віза? Я зараз у Польщі, і хочу поїхати до України перед поїздкою в Канаду, чи пустять мене з канадською візою назад у Польщу? Бо в ідеалі хочу відправити паспорт на вклейку, потім поїхати на тижні два до України і потім побути ще 1-2 місяці у Польщі і вже тоді в Канаду. Зараз маю польський песель.
-
Наразі краще швидше Але взагалі по куает будь-які терміни зняті. Я вклеїла через 3 з половиною місяці після підтвердження біометрії
-
Можна без проблем
-
Добрий день ! потрібна готівка . До 800 канадських доларів . 200, 300, 500 - будь яка сума . Вам скину по курсу на приват або моно . Під’їду
-
Тоб то, приймають в католицьку все ж таки без прив'язок до адрес? Просто можно звертатись в будь-яку католицьку найближчу?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. Якщо школа (яка знаходиться в районі де знімаємо житло) нас не влаштовує, ми можемо вибрати іншу найближчу чи тільки та, що прив'язана до адреси проживання? Тако ж цікавить питання, якщо школа католицька, можно не прив'язуватись до адреси де проживаєш, беруть дітей з усього міста? Чи як це працює в Канаді?
-
Я за сайт знаю, дякую. От як раз житло шукаємо і дивлюсь школи поруч. Часто дуже погані відгуки навіть просто в гуглі. І рейтинг школи на сайті теж відповідний. Тому зараз намагаюсь зрозуміти як це в е поєднати)