Ukrainian Ottawa
-
الباجي الحنّاشي, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
В магазин "Ottawa Perogies" на постоянно,требуется работник для обслуживания покупателей/ помощь на кухне.Обязательно хорошее знание англ.яз ,можнго только разговорного . График работы гибкий,может подойти тем кто желает совмещать работу с обучением или также всем кто хочет только работать..Предоставляеться возможность работать как неполный рабочий день так и полный. .....Заинтересованым все вопросы и резюме присылать на имейл [email protected]
-
Вітаю✌️🇺🇦 Спільнота, хотів би запропонувати вам наші послуги: • розробка дизайну • розробка сайтів • інтернет магазинів • мобільних додатків • маркетинг, стратегічний маркетинг • No CODE розробка • Розробка програмного забеспечення на замовлення • Створення MVP для стартапів Якщо комусь потрібна допомога з вашим проєктом, буду радий співпраце P.S. 15% з кожного проекту перераховуються на підтримку України 🇺🇦✌️💪
-
Які тести англійської потрібно здати для міграції PR в Канаді? для провінції Онтаріо якщо ви вже в Канаді = CELPIP бал 9 (CLB 9) вартість $280 + Taxes за межами Канади = IELTS бал = 7-8 (повний рівень С1) віартість = $308.85 + tax Я можу надіслати вам пробний тест, оцініть свої шанси. та скл потрібно на підготовку часу. всі варіанти мають індивідуальних характер. Я міжнародний сертифікований викладач. 11+ років досвіду в різних країнах = Азія, Північна та Південна Америка та Європа. Welcome to my lessons готую до тестів IELTS, CELPIP та загальна англійська. Якщо треба гарний результат, треба все робити систематично і завчасно. Пишіть Коментуйте, якщо знаєте які вимоги до рівня в інших провінціях?
-
Можна ваш контакт?
-
Щось нічого такого не отримувала))
-
Мені ще тиждень тому прийшло . Ніяк немає настрою заповнити це . Але я зроблю . Пізніше
-
Огляд таунхауса в центрі Оттави за $2,200 на місяць.
-
Усім приходить
-
2200?? Це коли було? Мені здається, зараз немає таких цін вже, тим більше в самій Оттаві. Ми рік тому зняли точно такий же Таунхаус за таку ж ціну, але в Канаті, далеко не в центрі Оттави.